Kock till Bobergs Matsal, Nordiska Kompaniet

Arbetsbeskrivning

Frantzéngruppen söker nu förstärka köksteamet i Bobergs Matsal på NK plan 4.
Bobergs Matsal förvaltar och utvecklar arvet av en lång tradition gastronomiska upplevelser. I vår matsal vill vi återvända till en svunnen tid – en tid där lunchen fick ta sin tid och vara något extra. Vårt gastronomiska utbud har sin grund i det klassiska franska köket i samspel med det nordiska, signerat Björn Frantzén och Johan von Euler med team.


Uppdragsbeskrivning:
Vi söker nu en ambitiös och driven individ som strävar efter att förse våra gäster med högsta nivå av service och gästfrihet.
Vi söker dig som i en stundtals stressig restaurangmiljö har en helhetssyn och tänker långsiktigt, är analytisk och noggrann samt är duktig på att bidra till ett välfungerande, motiverat och professionellt arbetande team. Du samverkar i dialog med andra och utför och utvecklar ditt arbete på ett effektivt sätt utifrån syftet med verksamheten.


Sammanfattning av ansvarsområden:
· Att med engagemang, noggrannhet och renlighet ansvara för en station i Bobergs Matsal
· Att tillsammans med övriga teamet ansvara för produkten i sin helhet och tillse att varje tallrik som lämnar köket uppfyller våra högt ställda krav och med gästens upplevelse i centrum.
· Att med en hög nivå av engagemang och samarbetsförmåga ansvara för att varje dag bidra till teamets utveckling.


Krav på utbildning/erfarenhet/kompetens
· Minst 2 års erfarenhet av att jobba i ett professionellt á la carte-kök med hög ambitionsnivå.
· Hög teknisk och teoretisk gastronomikunskap.
· Hög förmåga att samarbete i ett team och nå gemensamma målsättningar.
· Förmåga att kommunicera professionellt på engelska i tal och skrift.


Vad erbjuder vi?
Hos oss på Bobergs får du möjlighet att arbeta i en anrik miljö i ett företag där vi har höga ambitioner, är kvalitémedvetna och där din fina känsla för service kommer till användning och uppskattas varje dag. Tjänsten är en heltidsanställning med tillträde enligt överenskommelse. Arbetstiderna är i huvudsak dagtid 8-16.30 och restaurangen har alltid stängt söndagar samt röda dagar och långhelger. Vi tillämpar lön enligt överenskommelse samt generöst friskvårdsbidrag och kompetensutveckling. Självklart har vi kollektivavtal. All personal har även 15% rabatt när man handlar på NK.
Då vi rekryterar löpande kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag!


Välkommen med din ansökan!

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Tryffeltigern AB Stockholm
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 13 januari 2023
  • Ansök senast: 12 februari 2023

Postadress

Hamngatan 18-20 Nk
Stockholm, 10312

Liknande jobb


Kock, fast tjänst

Kock, fast tjänst

23 december 2024

Kock, à la carte

Kock, à la carte

20 december 2024

20 december 2024