OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vill du vara delaktig i utvecklingen av måltidsverksamheten i Varbergs kommun? Då kanske du är kocken som vi söker!
Varbergs kommun har en vision: år 2025 ska vi vara Västkustens kreativa mittpunkt. På vägen dit ska mycket hända. Vi hoppas du vill vara med och förenkla människors vardag och hjälpa dem att uppnå sina drömmar.
Serviceförvaltningen är en intäktsfinansierad verksamhet som ansvarar för kommunens interna stödprocesser. Vi är ca 400 anställda och omsätter 550 mkr per år. Serviceförvaltningen satsar framåt och utvecklar hela tiden sin verksamhet för att på bästa sätt tillgodose våra kunders behov. Förvaltningen består i dag av följande verksamheter:
* Fastighet
* Kost och städ
* IT-service
* Administration/Fordon- och logistikservice/Växel/Repro
Kost och städavdelningen söker nu en kock på 100 % till Bockstenskolans kök. Bockstenskolans nya tillagningskök kommer att bli ett innovationskök där nya livsmedel, recept och maträtter ska testas och utvecklas. Vidare ska nya arbetssätt och metoder tas fram. Målet med innovationsköket är att få utrymme att bedriva en utveckling och kvalitetsäkring innan det implementeras på samtliga enheter.
I Bockstenskolans restaurang kommer det också att bedrivas utveckling av måltidsmiljön, serveringen och utbudet. Restaurangen ska ha gästen i fokus med ett serviceengagemang utöver det vanliga.
ARBETSUPPGIFTER
I arbetsuppgifterna ingår bl.a.:
- Testa nya produkter och nya recept
- Prova nya arbetsmetoder
- Laga god och näringsriktig mat från grunden
- Engagera våra gäster och vara frontfigur
- Leda och fördela arbetet i köket
- Beställningar och attestering av fakturor
- Egenkontroll för köket
KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är positiv, har service- och ansvarskänsla utöver det vanliga och tycker om att arbeta med människor. Du är en drivande person som är lösningsfokuserad och bidrar med nytänkande och inspiration. Du har ett genuint matintresse och en stor passion för matlagning från grunden. Du ska ha lätt för att samarbeta med andra och inte vara rädd för att ta kontakt med gäster, personal och andra kunder då du är vårt ansikte utåt.
Du ska ha:
Kockutbildning med kompetens att hantera specialkost.
Du bör ha mångårig erfarenhet.
Goda datakunskaper krävs då vi arbetar med elektronisk handel.
Du bör ha goda kunskaper i svenska, både tal och skrift.
HACCP-utbildning.
Intervjuer sker löpande.
Kontaktpersoner på detta företaget
Eva Olson
0340-88339
Lotta Olanya
0340-88324
Johannes Hjelte
0340-88729
Suzanne Persson
0340-87182
Britt-Marie Theliander
0340-88726
Helén Albino Andersson
0340-883 53
Sophia Ånhed
0340-697174
Jaroslava Nilsson
0340-697183
Kommunals exp.
0340-885 35
Enhetschef Ronny Arvidsson
0340-882 40