OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Om företaget
I Trosa hittar du det excentriska, unika och oändligt charmiga boutiquehotellet Bomans. Vi finns mitt i Trosas hamn, endast 7 mil söder om Stockholm. Alla 42 rum är individuellt inredda med föremål insamlade från olika resor runt om i världen.
Maten är klassisk och helst arbetar vi med ekologiska råvaror och det som finns runt oss i skog och mark.
Trosa är full av aktivitet, framförallt på sommaren, och hotellet är fullt av semestrande gäster. Resten av året har vi en blomstrande weekendmarknad där merparten av våra gäster kommer från Stockholm. I veckorna är det konferenser som gäller och vi har många bröllop och fester året om.
Vi söker dig som tycker om att jobba med förstklassiga råvaror och har höga ambitoner med din matlagning.
Vi serverar både färdiga menyer och a la carte. Under sommaren har vi även vår "bakficka", Bomans Hamnkrog öppen.
Din och dina kollegors prestation i köket är otroligt viktig då det är en stor del våra gästers helhetsupplevelse.
Vi tror att du:
• Vill laga och presentera varierad mat som motsvarar våra gästers förväntningar
• Bidrar till en härlig, glad och positiv miljö på arbetsplatsen
• Bidrar till att din avdelning når uppsatta mål och hjälpa till med att köket arbetar i enlighet med Bomans standard och riktlinjer
• Har ett genuint intresse för råvaror och matlagning
Vi söker dig som har:
• En relevant utbildning
• Minst 3 års erfarenhet som a la cartekock
• Behärskar svenska i tal och skrift
Vi behandlar ansökningarna löpande.