Kock till Brasserie Kerstin

Kock till Brasserie Kerstin

Arbetsbeskrivning

Vi söker en kock till vår restaurang Brasserie Kerstin i Bruksvallarna. Tycker du om att laga mat från grunden? Gillar du att ta ansvar? Har du lätt för att samarbeta? Då kan du vara den vi söker.

Brasserie Kerstin är en mysig fjällkrog i Bruksvallarna och har etablerat sig som ett mycket populärt kvällshak för turister och bybor. Mottot är riktigt god mat lagad från grunden av lokala råvaror. Tanken är att servera fjällklassiker som t.ex. renfilé och röding men på nya spännande vis - en fjällkrog med tvist helt enkelt. Läs gärna mer på www.brasseriekerstin.se (http://www.brasseriekerstin.se)

Ditt ansvar innebär allt från inköp till schema- och menyplanering. Du bör kunna arbeta självständigt, vara kreativ, ansvarsfull och inspirerande mot medarbetare och gäster. Att arbeta över avdelningsgränserna, när så behövs, är något du anser vara en självklarhet. Det är en fördel om du är intresserad av friluftsliv och skidåkning.

Rekrytering sker löpande.

Säsongsanställning med möjlighet till förlängning. Personalboende finns i begränsat antal.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Bruksvallsliden
  • 1 plats
  • 3 - 6 månader
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 21 september 2020
  • Ansök senast: 10 mars 2021

Liknande jobb


Kock, à la carte

Kock, à la carte

20 december 2024

20 december 2024

Kock/Köksnisse

Kock/Köksnisse

19 december 2024

Kock med start januari/februari

Kock med start januari/februari

19 december 2024