OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
När du vill att jobbet ska vara mer än bara ett jobb erbjuder vi variation på olika sätt. Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Hos oss får du intressanta och utmanande arbetsuppgifter.
Brunnsgårdens kök är ett centralt beläget produktionskök med utskick till flera andra äldregårdar i staden. Enheten har även hand om en liten förskola. Dagligen produceras frukost, lunch inkl dessert samt middag till drygt 200 brukare.
Vi söker en driven och självgående medarbetare till ovanstående uppdrag. Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang.
Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av;
• Inköp
• Matlagning (kall-och varmkök)
• Egenkontroll
• Inventering och bokslut
Kvalifikationer/krav:
• Utbildad kock med minst tre års yrkesvana
• Datakunskaper (officepaketet)
• B-körkort är meriterande
Personliga egenskaper:
• Vi söker dig med ett brinnande matintresse
• Stor kreativitet och engagemang
• Ekonomiskt tänkande
• Utåtriktad, initiativrik
• Hög social kompetens
• Du delar våra värderingar laganda, serviceanda och utvecklig
Detta säger våra kockar om att arbeta på Sodexo:
• Att jobba som kock på Sodexo är både spännande och utmanande
• Att laga varierad mat med färska råvaror skapar stolthet
• Bra kollegor som stöttar varandra stärker teamkänslan
• Våra arbetstider bidrar till god livskvalitet
• Vårt starka engagemang för mångfald och integration är en grund för bra lagarbete
• Både vi och våra kunder ställer höga krav på vår service
• Kollektivavtal ger trygghet
Anställningsform och arbetstider:
Tjänsten är en tillsvidare anställning på 100% med ett rullande fyra-veckors schema. Arbete varannan helg ingår och 6 månaders provanställning tillämpas.
Har du frågor kontakta Linus Fagerberg, Linus.Fagerberg@sodexo.com
Din ansökan vill vi ha senast den 31/10, rekrytering sker löpande.
Ansökan kan endast göras via vår hemsida
Sodexokoncernen
Sodexo är världsledande inom tjänster som förbättrar livskvalitet för våra kunder och medarbetare. Vi utmärker oss genom vår hållbara affärsmodell och vårt serviceutbud med måltids- och FM-tjänster samt lösningar för medarbetarförmåner. Vi bidrar till den ekonomiska, sociala och miljömässiga utvecklingen i de 55 länder där vi har verksamhet. Med omsorg servar våra 412 000 medarbetare miljontals människors dagliga behov och vi driver vår verksamhet på ett inkluderande, engagerande och ansvarstagande sätt. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag för ett bättre liv för alla.
Kontaktpersoner på detta företaget
Jimmy Andersson, Restaurangchef
46 8-5788 5622
MariaNordström, Housekeeper
LindaJaensson,
08-5788 5938
IngelaLundström, Receptionschef
090-108749
MariaWestman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Ingela Lundström, Receptionschef
090-108749
Jimmy Andersson, Restaurangchef
46-8-5788 5622
Carina Runermark, Arbetsledare
08-57883069
Maria Westman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Tommy Öhman,