OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Tycker du att det är viktigt att tänka klimatsmart vid matlagning och vill bidra till att eleverna får en hälsosam måltid under sin skolgång? Då ska du söka denna tjänst på Brunnsskolan!
Om tjänsten
Till Brunnsskolan söker vi nu en kock för ett längre vikariat och vi söker dig som delar vårt passionerade intresse för mat och god service. Vi lagar mat från grunden, väljer råvaror med omsorg, tar fram nya recept, bakar bröd, lagar vegetariska rätter och gör stora salladsbufféer etc. Du kommer ingå i en mindre arbetsgrupp där ni fördelar arbetsuppgifterna mellan varandra och det finns även en kökschef som kan stötta upp i arbetet vid behov. Du utför alla förekommande arbetsuppgifter i ett kök, där du tillsammans med övriga kockar ansvarar för all matlagning inklusive specialkost och att vi har nöjda gäster. Som kock lägger du stor vikt vid att maten håller god kvalitet och att köket med tillhörande utrymmen håller god ordning och hygien. Även beställningar, dokumentation och städning ingår i arbetsuppgifterna. Gott teamarbete och laganda är en av våra nycklar till framgång!
Huvudsakliga arbetsuppgifter
• laga, servera och presentera klimatsmarta luncher anpassade för respektive målgrupp
• utveckla och erbjuda förstklassiga måltider
• planera produktion och göra inköp
• ansvara för ekonomiadministrativa uppgifter kopplade till varubeställning
• aktivt bidra till verksamhetens kvalitetsutveckling
• planera produktion och göra inköp
• aktivt arbeta med verksamhetens mål och resultat
Kompetenskrav
• kockutbildning, t.ex. genom restaurang- och livsmedelsprogrammet
• erfarenhet av att laga mat i storkök
• goda datakunskaper
Vi söker dig som arbetar bra med andra människor, lyssnar och kommunicerar på ett tydligt sätt. Du har ett positivt förhållningssätt mot gäster och kollegor samt förstår att ditt engagemang har avgörande betydelse för våra gäster, deras matupplevelse och vår utveckling. Du ska kunna presentera klimatsmart mat för grundskoleelever både i restaurangen och klassrummen. Du uttrycker dig väl i det svenska språket, både i tal och skrift, då tjänsten innefattar dokumentation i våra system.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet!
Meriterande
• erfarenhet av att planera produktion och göra inköp
• goda kunskaper i vegetarisk matlagning
• erfarenhet av att laga specialkost
• erfarenhet av serviceyrke
• E-handel och kostdataprogram
Omfattning och tillträde
Anställningsform: vikariat
Sysselsättningsgrad: 100%
Tillträde: 12 oktober 2020 - tom 1 mars 2022
Antal tjänster: 1
Om arbetsplatsen
I köket på Brunnsskolan lagas ca 500 portioner mat varje dag som serveras till elever och personal på skolan.
Övrig information
Om du erbjuds anställning inom barnomsorg, förskola eller skola är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret.
Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på orebro.se/jobb .
Intervjuer kommer att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.
Ansökan
Sista ansökningsdag är 24 september.
Välkommen med din ansökan!
Kontaktpersoner på detta företaget
Peter Örbring, Enhetschef
019- 21 38 74
Kerstin Awad, Distriktsköterska
019-21 49 44
Eva Cading, Enhetschef Barn och familj
019-21 27 11
Ann-Sofie Vennerstrand, Rektor
019-21 20 52
Emelie Rådström Sipinen, Enhetschef
019-21 25 35
Peter Thermaenius, Rektor
070-631 44 90
Mona Hansen, Förskolechef
019-21 40 84
Johanna Gancarz, Utvecklingsledare
019-21 32 23
Mona Öhrn, Kontorschef
076-551 39 76
Anna Lorinius, Rektor
019-21 49 67