OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Sedan 2005 har restaurangen drivits av Lisbeth & Anders, som för en kvarts sekel sedan flyttade till Tänndalen på grund av sin kärlek till naturen & fjällvärlden!
De fick redan 2007 pris av Mat Akademin i Jämtland för att man på ett "nytänkande och inspirerande sätt använde sig av lokala råvaror". Både Lisbeth & Anders är utbildade sommelierer och har många goda viner samt en hel massa spännande ölsorter att rekommendera till sin mat.
Kl. 10.00 slår Buskvallen Inn upp dörrarna med nybakade kanelbullar. Dessa bullar är vida kända och många bofasta i byarna runt omkring Tänndalen kommer på fika!
Buskvallen Inn söker dig som vill jobba i vår restaurang vintersäsongen 2020/21
Vi söker engagerade och nytänkande medarbetare till vår familjära krog mitt i backen.
Dina primära arbetsuppgifter är att tillsamamns med vårt team skapa en oförglömlig
upplevelse för våra gäster.
Vår restaurang erbjuder dagenslunch, á la carte lunch och temakvällar med stort fokus dryck och lokala råvaror.
Personliga egenskaper
Du är positiv och glad som person men framförallt är du en lagspelare som tillsammans med dina kollegor sprider god stämning. Du prioriterar kundservice och proffesionellt bemötande även under stressiga dagar.
Kvalifikationer
Meriterande med tidigare erfarenhet från Restaurangbranschen och/eller restaurangutbildning.
Känns det här rätt så erbjuder vi dig ett roligt och utvecklande arbete i en unik fjällmiljö.
Kontaktpersoner på detta företaget
F & B Manager Nicklas Lödesjö
Husfru Lena Wessel
Sportchef Nike Bent
Rasmus Pettersson
Lift & Pist Daniel Sturesson