Kock till Coor i Trollhättan*

Kock till Coor i Trollhättan*

Arbetsbeskrivning

Är du en passionerad och erfaren kock som brinner för att skapa minnesvärda matupplevelser? Vill du ta stort eget ansvar i en flexibel miljö där varje dag är unik? Då ska du söka den här tjänsten!

Coor driver restauranger i egen regi och vår ambition är att var ledande i att skapa helhetsupplevelser kring mat och dryck – från restaurangmiljön och njutningen till hållbarheten och hälsan. På Coor värdesätter vi ett lokalt entreprenörskap där den enskilda restaurangen ges stor frihet att utforma verksamhetens inriktning. Är du vår nya kollega? 

Om rollen
Vi ska nu utöka vårt team med en kock till vårt kök som vill vara med och bidra till en fortsatt utveckling av vår verksamhet hos en av våra kunder i Trollhättan.

Som kock arbetar du främst i lunchrestaurangens varmkök samtidigt som har ett tätt samarbete med övrig kökspersonal samt ansvariga för catering. Du blir en del av ett gäng med god sammanhållning där vi värdesätter våra kollegor och motiveras av att göra vardagen lite enklare för vår kund. Utöver dina dagliga arbetsuppgifter så arbetar vi över gränser och stöttar varandra i verksamheten.

Exempel på ansvarsområden och arbetsuppgifter:


• Tillaga och förbereda maten till lunchrestaurangen
• Samarbeta tätt ihop med övrig kökspersonal samt café och catering
• Vara synlig, närvarande och aktiv i verksamheten samt säkerställa att vi levererar en hög kvalitets- och servicenivå gentemot våra gäster
• Delta i utveckling och förbättring av verksamheterna tillsammans med dina kollegor

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Trollhättan. Du kommer främst att arbeta dagtid på vardagar mellan kl. 06-14:30, enstaka kvällar kan förekomma vid behov.

Vår kandidat
För att lyckas i rollen ser vi att du har en kockutbildning eller motsvarande som vi bedömer som relevant samt minst 1 års arbetslivserfarenhet av kockyrket. Du har ett brinnande intresse för matlagning och dess råvaror, är trygg i dina kökskunskaper och har god kunskap inom branschens hygienregler. Du talar och förstår svenska obehindrat och har kunskaper i engelska. Vi ser positivt på vidareutbildningar eller erfarenhet inom HACCP, hälsa och hållbarhet. Det är även meriterande om du har jobbat i ett storkök, har erfarenhet av beställning av råvaror samt ett B-körkort.

Din personlighet
Mat är din stora passion och du brinner för att skapa och utveckla nya måltidsupplevelser på ett ekonomiskt och hållbart sätt. Vi ser att du har en god känsla för det kreativa, är prestigelös och har en hög servicekänsla. Vidare ser vi att du är självgående med en hög ansvarskänsla och förmåga att planera och strukturera ditt arbete. Eftersom vårt team präglas av en stark service och laganda ser vi självklart att du har lätt för att samarbeta och aktivt bidrar till en arbetsplats med god stämning.

Vi erbjuder 
Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats med en lön enligt kollektivavtal, pension, försäkringar samt andra förmåner som utbildningar friskvårdsbidrag och föräldralön. Kulturen på Coor kännetecknas av en öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär och vi arbetar aktivmed att säkerställa en god arbetsmiljö. För dig som nyanställd har vi ett introduktionsprogram för att du ska få en så bra start som möjligt på din nya arbetsplats. Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential. Då Coor är ett stort och expansivt företag finns möjligheter till utveckling både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten. 

Kontaktuppgifter och övrig information
Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan. OBS - vi tar inte emot ansökningar via mail, tjänsten söker du på vår hemsida.

Vid frågor om rollen vänligen kontakta rekryterande chef Joanna Hellsing Ilo på joanna.hellsingilo@coor.com

Vi ser fram emot att höra från dig!

#tipsaCoor

 


Om Coor
Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande – vi kallar det Service med IQ.
Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien och Estland.

Coor har sedan starten 1998 drivit förnyelse av Facility management-branschen och haft en stark tillväxt. Idag omsätter vi drygt 10 miljarder och är marknadsledande i Norden. Vår ambition är fortsatt stark tillväxt samtidigt som vi blir ett på riktigt hållbart företag och halverar vårt kol-dioxidavtryck.

Inom området mat och dryck driver Coor restauranger, caféer och butiker hos företag, hyresvärdar, sjukhus och universitet i Sverige. Vår ambition är att var ledanade i att skapa helhetsupplevelser kring mat på jobbet – från restaurangmiljön och njutningen till hållbarheten och hälsan.

Kontaktpersoner på detta företaget

Gruppchef Mikael Larsson
08-55396181 0730-684058
Coor Service Management

Johanna Lindstedt
08-7642532
Marcus Kahanek
011-194354

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Coor Service Management
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 27 juni 2022
  • Ansök senast: 27 juli 2022

Besöksadress

Trångsundsvägen
Kalmar

Postadress

Råsundavägen 12
Stockholm, 17311

Liknande jobb


Måltidsservice Varberg söker erfarna kockar

Måltidsservice Varberg söker erfarna kockar

28 oktober 2024

Kökspersonal och kockar säsongen 2025

Kökspersonal och kockar säsongen 2025

28 oktober 2024

Timvikarie kock till kostenheten

28 oktober 2024

Kock till anstalten Viskan

Kock till anstalten Viskan

28 oktober 2024