OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Som kock på Coor kan du förändra menyn ofta och sätta din prägel på rätterna. Du får möjlighet att utveckla ditt hantverk och kombinera råvaror på ett kreativt sätt, med en hållbar framtid i sikte.
Hos oss välkomnas idéer, initiativ och nya smarta sätt att göra saker på. Dessutom jobbar du dagtid och kan självklart luta dig mot trygga anställningsvillkor.
Mer nyfiken på Food by Coor? Kika in HÄR
Om rollen
Som kock på Stuveriet i Göteborg ges du möjlighet till variation i din matlagning då vi erbjuder våra gäster en god, hållbar gastronomi under avslappnade former. Du är synlig, närvarande och aktiv i verksamheten och säkerställer att vi levererar en hög kvalitets- och servicenivå gentemot våra gäster. Tempot kan stundtals vara högt vilket innebär att du behöver ha en förmåga till att arbeta strukturerat samt att du kan konsten att prioritera rätt.
Exempel på dagliga arbetsuppgifter:
• Förbereda och tillaga mat.
• Du ska kunna jobba på alla arbetspositioner vilket innebär att du ska vara behjälplig både i kassan, i disken samt vid städning.
• Vara delaktig i eventuella kundevent.
• Vara behjälplig till närmsta chef i det dagliga arbetet.
• Delaktig i förbättringsarbetet av verksamheten i stort.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med en inledande provanställning på 6 månader med placering i Göteborg. Arbetstiden är förlagd 06.30-15.00, måndag till fredag.
Vår perfekta match
Vi tänker oss att du är utbildad kock med minst 3 års erfarenhet av yrket inom restaurang samt inom storkök och att du har ett genuint intresse för matlagning och dess råvaror. Du har en mycket god kunskap inom branschens hygienregler och vi ser positivt på vidareutbildningar eller erfarenhet inom HACCP, hälsa och hållbarhet. Du behärskar det svenska språket obehindrat i både tal och skrift och har god förmåga att tala engelska. Det är meriterande om du har körkort B.
Din personlighet
Du är en viktig del i verksamheten där noggrannhet, engagemang och service är självklarheter. Du kommer att trivas i denna roll om du har stor passion för god mat och ett genuint intresse för att skapa hållbara måltidsupplevelser med det lilla extra. Du är trygg i dina kökskunskaper, både inom varm- och kallkök samt har en kreativ läggning som initierar utveckling och innovation för en positiv matupplevelse. Utmaningar räds du inte utan ser dessa som möjligheter och du har en flexibel inställning med förmåga till att ställa om när det behövs. Du trivs med att ta eget ansvar samtidigt som du ser fördelen med att arbeta i team för att tillsammans leverera den absolut bästa kvaliteten och matupplevelsen till våra gäster. Som person bidrar du aktivt till att skapa en arbetsplats med god stämning genom att vara delaktig, lyhörd och god samarbetsförmåga.
Stämmer detta in på dig? Tveka inte att höra av dig!
Vi erbjuder
Du kommer in i ett mindre team med ett stort engagemang och eget driv. Coor är en långsiktig arbetsgivare med många framtida utvecklingsmöjligheter som ett bolag i stark tillväxt medför. Vi är ett stort bolag med mycket trygghet men också mycket entreprenörsanda och innovation. Vi levererar meningsfull service och i detta arbete är du vår absolut viktigaste resurs. Vidare arbetar vi aktivt för att skapa en stark servicekultur och att ständigt utveckla och engagera alla medarbetare. Coor har flera serviceanpassade utbildningar för sina anställda och också specialistanpassade utbildningar för olika yrkesgrupper. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.
Övrig information och kontaktuppgifter
Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan. Vi tar endast emot ansökningar via ansökningsknappen i annonsen. Tjänsten är placerad i säkerhetsklass och en säkerhetsprövning innefattande registerkontroll och särskild personutredning kommer att göras på slutkandidaten. Tjänsten kräver svenskt medborgarskap och godkänt säkerhetsprövningssamtal. Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta restaurangchef Angelica Jansson, angelica.jansson@coor.com.
Vi ser fram emot att höra från dig!
Hos oss blir du en del av en kultur där olikheter för oss framåt. Vi vet att magi skapas i mötet mellan olika bakgrunder, kompetenser och personligheter. Vi ser det vare dag. Totalt är vi över 12 000 medarbetare och tillsammans kan vi åstadkomma mycket. Kom och gör oss bättre, utifrån vem du är. På Coor är du skillnaden.
Kontaktpersoner på detta företaget
Gruppchef Mikael Larsson
08-55396181
0730-684058
Coor Service Management
Johanna Lindstedt
08-7642532
Marcus Kahanek
011-194354