OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Är du en passionerad och nytänkande kock som brinner för hållbar matlagning och som samtidigt värdesätter balans i livet?
Coor driver allt fler restauranger i egen regi och vår ambition är att var ledande i att skapa helhetsupplevelser kring mat och dryck – från restaurangmiljön och njutningen till hållbarheten och hälsan. På Coor värdesätter vi ett lokalt entreprenörskap där den enskilda restaurangen ges stor frihet att utforma verksamhetens inriktning.
Vi söker nu en kock som brinner för det gröna och hållbara köket och som vill vara med och starta upp en ny restaurangleverans till en av våra stora kunder i Karlskrona. Är du vår nya stjärna?
Om rollen
Som kock på den här restaurangen är du en del av ett team bestående av en restaurangchef och ett restaurangbiträde. Verksamheten består av en lunchrestaurang samt en cafédel och som kock kommer du att möta våra gäster på nära håll då vi arbetar i ett välkomnande och öppet kök. Utöver dina dagliga arbetsuppgifter inom matlagning så arbetar vi när varandra i teamet och stöttar varandra inom hela verksamheten.
Exempel på arbetsuppgifter:
• Förbereda och tillaga inbjudande mat med säsongens råvaror till restaurang, café och catering
• Samarbeta med restaurangchef och restaurangbiträde
• Assistera restaurangchef i menyplanering, varubeställningar och egenkontroller
• Leverera service på hög nivå till våra gäster genom att dagligen vara ute i matsalen och portionera dagens rätter
• Arbeta med ständiga förbättringar av verksamheten
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med en inledande provanställning på sex månader med placering i Karlskrona. Du kommer främst att arbeta dagtid på vardagar men visst kvällsarbete kan förekomma.
Vår kandidat
Vi söker dig som har en kockutbildning eller motsvarande erfarenhet som vi bedömer som likvärdig. Du har arbetat som kock i minst tre år och har ett brinnande intresse för matlagning och dess råvaror samt är trygg i dina kökskunskaper. Vidare har du god kunskap inom branschens hygienregler och vi ser positivt på vidareutbildningar eller erfarenhet inom HACCP, hälsa och hållbarhet. Då vi har både svenska och internationella kunder så har du goda kunskaper i både svenska och engelska.
Som kock är du en viktig del i verksamheten där noggrannhet, engagemang och service är självklarheter. Du har en kreativ läggning som bidrar till utveckling och innovation vilket gynnar såväl våra gästers matupplevelse som din personliga utveckling. Du trivs med att ta eget ansvar samtidigt som du ser fördelen med att arbeta i team för att leverera bästa service och kvalitet. Vidare tycker om att möta nya människor och du bidrar aktivt till att skapa en arbetsplats med god stämning.
Vi erbjuder
Vi erbjuder en härlig och trivsam arbetsplats med arbetstider som gynnar en god balans i livet. På Coor arbetar vi aktivt med kompetens- och karriärsutveckling, för att du ska få möjlighet att utvecklas och nyttja din fulla potential. Eftersom vi är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom din egen arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten. Vi erbjuder självklart fast lön enligt kollektivavtal, pension, försäkringar samt friskvårdsbidrag och andra förmåner.
Kontaktuppgifter och övrig information
För mer information om rollen vänligen kontakta Johan Lundblad på johan.lundblad@coor.com. Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan. OBS - vi tar inte emot ansökningar via mail, tjänsten söker du på vår hemsida.
Vi ser fram emot att höra från dig!
Om Coor
Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande – vi kallar det Service med IQ.
Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien och Estland.
Coor har sedan starten 1998 drivit förnyelse av Facility management-branschen och haft en stark tillväxt. Idag omsätter vi drygt 10 miljarder och är marknadsledande i Norden. Vår ambition är fortsatt stark tillväxt samtidigt som vi blir ett på riktigt hållbart företag och halverar vårt kol-dioxidavtryck.
Inom området mat och dryck driver Coor restauranger, caféer och butiker hos företag, hyresvärdar, sjukhus och universitet i Sverige. Vår ambition är att var ledanade i att skapa helhetsupplevelser kring mat på jobbet – från restaurangmiljön och njutningen till hållbarheten och hälsan.
Kontaktpersoner på detta företaget
Gruppchef Mikael Larsson
08-55396181
0730-684058
Coor Service Management
Johanna Lindstedt
08-7642532
Marcus Kahanek
011-194354