OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vill du vara med och skapa kulinariska upplevelser i en fantastisk miljö? Då har vi jobbet för dig!
Restaurangföretaget Eat in Dalarna i samarbete med Bjursås Berg & Sjö, söker nu en passionerad kock och en engagerad hovmästare.
Som kock vid Dössbergets Värdshus får du möjlighet att med nyfikenhet och känsla för kvalitet sätta din personliga prägel på menyn. Vi söker en kreativ person som brinner för matlagning och som vill skapa minnesvärda smakupplevelser för våra gäster.
Som hovmästare är du ansiktet utåt för vår restaurang och vi söker dig med en positiv attityd som smittar av sig till både gäster och kollegor. Du är serviceinriktad, organiserad och trivs i en roll där du kan skapa en trevlig atmosfär för våra besökare.
Tillträde för båda tjänsterna är planerat till mitten av maj. Tjänsterna är på minst 75% och tillsvidare för rätt person. Arbetstiderna varierar och kvällar, helger och röda dagar kan förekomma.
Du behöver kunna ta dig till och från arbetsplatsen på egen hand och vi ser gärna att du förstår och kan uttrycka dig på svenska
Om du är intresserad av att bli en del av vårt team och bidra till en fantastisk smakupplevelse vid Dössbergets Värdshus, mejla ditt intresse till: restaurang.konferens@bjursas.com.
Vi ser fram emot att höra av dig och välkomnar din ansökan.