OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Är du Kock och har passion för matlagning med härliga råvaror? Då har vi på Ulriksdals värdshus jobbet för dig.
Hur ser din arbetsdag ut? I trädgården framför Emmer på Ulriksdals Värdshus öppnar vi under sommaren upp vår trädgårdsgrill. Här möter vi våra gäster i en grön oas och erbjuder fantastisk grillad mat med bland annat grönsaker från vår egna odling.
Du kommer att arbeta i vår trädgårdsgrill och att laga mat från grunden med råvaror av hög kvalitet är något du kommer att göra dagligen.
Vem trivs här? Vi söker dig som är självgående och trivs att arbeta utomhus. Du behöver ha tidigare erfarenhet av att arbeta i kök och det är meriterande om du har erfarenhet av att arbete med kolgrill. Du behöver även vara glad och social samt trivas med att interagera med gästerna.
Vad erbjuder vi? Vi erbjuder dig en vacker arbetsplats där vi arbetar med råvaror i säsong och främst från vår egen odling. Våra arbetsdagar är fulla av förväntningar och unika upplevelser. Hos oss är vardagen varierande och vi är en rolig arbetsplats i en spännande miljö.
Vi erbjuder en tidsbegränsade anställning under sommarsäsongen (v 22-35) på 35 h/veckan.
Är du intresserad? Tveka inte att höra av dig till oss! Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden så skicka in din ansökan redan idag.
Varmt välkommen med din ansökan!
Om oss Svenska Brasserier är ett samlingsnamn för Sturehof, Sturehof Matmarknad, Riche, Teatergrillen, Taverna Brillo, Luzette, Aira, Emmer och Ulriksdals Värdshus.
I likhet med internationella brasserier vi inspirerats av har vi stora restauranger med många sittplatser och generösa öppettider, men till skillnad från våra förebilder, har våra restauranger sin utgångspunkt i svensk gastronomi och estetik.
Svenska Brasserier har en värdegrund som vilar på orden generositet, tillgänglighet, trovärdighet och underhållande.
Kontaktpersoner på detta företaget
Veronica Hällblad
Niclas Lundgren
Veronica Hällblad