OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Om vår kund
Vår kund är ett familjärt mötes och festhotell beläget i Sigtuna med utsikt över Mälaren. Hotellets restaurang erbjuder mat av högsta kvalitet med fokus på att den ska vara god att äta, god för kropp och knopp men även god för omvärlden. Ekologisk, närproducerat, inga e-nummer där allt hemmagjort.
Om tjänsten
I rollen som kock kommer du arbeta med deras frukost, lunch och middagsverksamhet. Vi ser att du har tidigare erfarenhet och gärna att du jobbat minst ett år i branschen. Du känner dig trygg i rollen som kock och har lätt för att arbeta i ett sammansvetsat team. Du brinner för yrket och vill ha en långsiktig tjänst och arbetsplats. Tjänsten är heltid, tillsvidare.
Vi söker dig som
- Har ett intresse för det ekologiska och hållbara köket
- Tycker om att jobba i team för att ge gästerna en matupplevelse som överträffar deras förväntan
- Har stora ambitioner och vill utvecklas i din yrkesroll som kock
- Är flexibel med arbetstider och kan arbeta både dag, kväll och helger
Välkommen med din ansökan
Denna rekrytering sker i samarbete med Carotte Staff. Om du har frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Josefin Bengtsson på nummer 076 611 02 10 eller Josefin@carotte.se. Ansökningarna hanteras löpande så skicka in din ansökan redan idag. Vi tar inte emot ansökningar vi mail!
Kontaktpersoner på detta företaget
Sandra Bäckman
Sarah Högbacka
Oscar Ohlsén
Fideli Svensson