OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Fazer är ett internationellt familjeägt företag som erbjuder bageri-, konfektyr och kexprodukter samt måltids- och cafétjänster. Koncernen har egen verksamhet i åtta länder och export till över 40 länder. Fazers mission är att skapa smakupplevelser. Företagets framgång har sedan etableringen 1891 grundats på bästa kvalitet i produkter och tjänster, populära varumärken, de kunniga medarbetarnas passion och företagets ansvarsfulla sätt att arbeta. Målsättningen är att dela ett gott liv, varenda dag. Fazer-koncernens omsättning uppgick till knappt 1,7 miljarder euro år 2013, och antalet anställda är över 15 000. Fazers verksamhet styrs av de etiska principerna som grundar sig på koncernens värderingar och FN:s Global Compact.
Fazer Food Services är ledande inom måltidstjänster i Norden. De flesta restauranger drivs under varumärket Amica och från 2013 även under varumärket Fazer. Våra cirka 220 enheter i Sverige finns på företag, skolor och universitet samt inom försvaret och äldrevården och vi är cirka 1500 anställda.
Vi skapar smakupplevelser
Vi söker en kock till Fazer Restaurang Amica Nordstan
I fräsch miljö bjuder vi smakupplevelser som överraskar och dröjer sig kvar. Dessutom ser vi till att maten håller en hälsosam profil. Bra råvaror är den självklara basen. I köket tänker vi säsongsbetonat för att alltid kunna jobba med ingredienser av högsta kvalitet. Vi serverar lunch, erbjuder catering och arrangerar konferenser. Vi söker nu en kock till Fazer Restaurang Amica Nordstan.
Vi är mitt uppe i ett spännande utvecklingsskede, och söker dig som vill vara med och utveckla det arbetet i köket. Du kommer att arbeta på en enhet med stora utvecklingsmöjligheter där du själv har chansen att ta del av dessa.
Arbetsuppgifterna består av att och utveckla verksamheten tillsammans med dina medarbetare.
Vi förväntar oss att du:
-har utbildning och stor erfarenhet inom branschen
-har ett utpräglat sinne för service
-tycker om människor, såväl medarbetare som gäster
-har ett genuint matintresse
-har gott sinne för köksekonomi
-är handlingskraftig och initierar gärna till förändringar
-behärskar såväl det klassiska som det moderna köket
Vi förutsätter att du har branschvana och dokumenterad erfarenhet som kock.
Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde 2014-09-01 eller enligt överenskommelse.
Månadslön enligt överenskommelse.
Stämmer denna beskrivning på dig ser vi fram emot din ansökan!
Ring gärna till restaurangchef Annika Olsson 031-155030 om du vill ha mer information.
Facklig förtroendeman för HRF är Margareta Granda-Berg, 08-4707281
Välkommen med Din ansökan senast 2014-07-30. Intervjuer kommer att ske löpande innan ansökningstidens utgång.
Kontaktpersoner på detta företaget
Helene Urdin
Niclas Sjölund
Maria Lindahl
Nicklas Tjäderbäck
Carina Romedahl
Lena Sundström
Jessica Goldhahn
Anneli Eriksson
031-7649290
Ann Dahlgren
Kristina Elliot