Kock till Fazer Restaurang i Stockholm

Arbetsbeskrivning

Fazer är ett internationellt familjeägt företag som erbjuder bageri-, konfektyr och kexprodukter samt måltids- och cafétjänster. Koncernen har egen verksamhet i åtta länder och export till över 40 länder. Företagets framgång har sedan etableringen 1891 grundats på bästa kvalitet i produkter och tjänster, populära varumärken, kunniga medarbetares engagemang och företagets ansvarsfulla sätt att arbeta. Fazer-koncernens omsättning 2014 uppgick till mer än 1,6 miljarder euro och företaget har över 15 000 anställda.
Fazer Food Services serverar närmare 80 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under varumärket Fazer. Fazer Food Services Sverige har cirka 1500 anställda och driver cirka 200 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård.


Vi skapar smakupplevelser


Vi söker dig som tillsammans med oss vill vidareutveckla vår restaurang på Lindhagensgatan i Stockholm. Restaurangen serverar cirka 500 lunch per dag samt levererar catering och konferensservering i huset och till andra externa kunder. En viss beställningsverksamhet förekommer i den dagliga driften, samt kvällstid.

Vi söker en engagerande och social kock med mycket passion för mat och service. Du älskar att laga mat, ta hand om gästen, är noggrann och kan ta egna initiativ, men ändå är en riktig lagspelare. Du är en glad, positiv och flexibel person som inte räds förändringar. Du trivs som bäst när du får möta gästen och gör alltid det yttersta för att få gästen nöjd.

Vi förutsätter att du arbetar efter Fazers värderingar som är Kunden i fokus, Utmärkt kvalitet och Samarbete.

Vi förväntar oss att du:
• Har minst 5 års operativ erfarenhet från restaurang.
• Har 3-årig utbildning inom restaurang.
• Är genuint matintresserad och hänger med i de senaste trenderna runt mat och utbud.
• Vill utveckla vår verksamhet tillsammans med övriga medarbetare.
• Är strukturerad och ansvarsfull.
• Har lätt för att samarbeta o kommunicera, och är stresstålig.
• Har kunskaper inom HACCP eller vilja att lära.
• Behärska svenska och engelska i tal och skrift.
• Har uttalad känsla för service och gillar det personliga mötet med gästen.


Tjänsten avser på heltid, vikariat.
Arbetstiden är dagtid måndag till fredag, men viss kvällsverksamhet kan förekomma.
Lön enligt överenskommelse, kollektivavtal finns.

Tjänsten ska tillsättas fr o m 3 augusti 2015, eller enligt överenskommelse, t o m 23 december 2015.

Stämmer ovan in på dig är du varmt välkommen att söka tjänsten.

Vid eventuella frågor ring till restaurangchef, Sofia Froby, 072-554 7910.

Fazer Food Services har kollektivavtal med HRF, Hotell- och restaurangfacket. För information om avtal, kontakta Margareta Granda-Berg, 08-470 72 00, mejl: margareta.granda-berg@fazer.com.

Senast 2015-06-10 vill vi ha din ansökan.
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Fazer Food Services Stockholm
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Enligt Överenskommelse
  • Heltid, vikariat -
  • Publicerat: 25 maj 2015

Besöksadress

Lindhagensgatan 120
None

Postadress

Lindhagensgatan 120
Stockholm, 10425

Liknande jobb


Kock/kokerska

20 augusti 2010

Kock till lunch och catering

23 augusti 2010

Kock/kokerska

24 augusti 2010

Kock/Kokerska

20 augusti 2010