Kock till fjäll & sjö

Kock till fjäll & sjö

Arbetsbeskrivning

Kock sökes för helårsanställning till Fjällhalsen & Tivars restaurang!
Under vintertid jobbar du i Fjällhalsen, i skidsystemet i Bydalsfjällen (10 mil från Åre och Östersund). Under andra halvan av året jobbar du på Tivars, restaurang & gårdsmejeri vid Storsjön på Norderön (3 mil ifrån Östersund).
Lite om oss.
Fjällhalsen- Familjeföretaget är nu igång i ny tappning med fik & butik. Här serverar vi a la carte lunch, fika, våfflor & mackor till hungriga skidåkare. Kvällstid har vi haft öppet med olika teman och även a la carte meny, men här har du stor möjlighet att själv forma stället utifrån vad du gillar att jobba med. Vi erbjuder arbete i en mysig fjällmiljö i ett litet familjeföretag där vi sätter god mat, personlig service och att alla ska trivas på arbetet som högsta prio.
Arbetsuppgifterna är varierande, men främst jobbar du med att fixa meny och laga mat självständigt för luncher samt att serva vårt sortiment i kyldisken med mackor, sallader, pajer och hembakat fikabröd. Erfarenhet/ intresse inom bakning är en fördel. Vill du vara med och utforma vår kvällsservering så är det ett plus.
Under säsong kommer du behöva kunna jobba intensivt under perioder, medan vissa veckor kunna jobba lite lugnare. På din fritid kan du njuta av skidåkning, fjällturer och naturupplevelser runt knuten!
Vi börjar med introduktion i mitten av december, och drar igång på riktigt med start från 25 december. Tjänsten på fjället varar fram till efter påsk, för att därefter flytta ner till
Tivars - som är en fullskalig restaurang med gårdsmejeri
Här serverar vi mat lagat från grunden med både dagens lunch, a la carte och fika. Utöver detta har vi catering, temakvällar och bröllop. Vi har även ett mejeri där du kan få hjälpa till att producera lokalt mathantverk. Vi har en gårdsbutik där vi, så långt det går, gör allt själva till försäljning. Här får du vara kreativ och komma med egna förslag.
Arbetsuppgifterna är varierande, men främst jobbar du med att laga mat självständigt för luncher o a la carte, samt att serva vårt sortiment i gårdsbutiken. Erfarenhet/ intresse inom bakning, syltning och saftning är meriterande.
Restaurangen ligger alldeles vid Storsjöns strand där vi har uthyrning av kajaker o kanoter. Här jobbar vi under högsäsong med ca 10 kollegor. Under högsäsong är det två personal i köket, en kock och en kallskänka och vi snittar ca 15000 gäster under denna period.
Under för och eftersäsong jobbar vi även med marknader/mässor där du kan få vara med ute på fältet. I början och slutet av säsongen är det lite lugnare med det är fullt tryck under högsäsong.
Så vem söker vi?
Du har fingertoppskänsla för mat och smak, ett gott ordningssinne, kan sköta beställningar och inköp självständigt. Du gillar att arbeta, hugger in där det behövs och ger det där lilla extra som gör att arbetsdagen blir rolig. Ordning och noggrannhet, både i själva arbetet och med städning och hygien, är en självklarhet för dig.
Du ska ha körkort, ett intresse och känsla för mat och trivas med att jobba i grupp och ha lätt att samarbeta.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Fjällbrus AB Hallen
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 22 november 2022
  • Ansök senast: 15 december 2022

Postadress

Fjällhalsen 199
Hallen, 84591

Liknande jobb


Kock

Kock

6 november 2024

6 november 2024