OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vi söker en kock till vårt kök på Köjagården för sommarsäsongen med start juni/juli med möjlighet till förlängning vintersäsongen 2021/22.
Vi söker dig med erfarenhet och är personlig och platsar på ett mindre ställe, är flexibel och fungerar bra tillsammans med andra. Du ska ha ett brinnande intresse för matlagning, vara ansvarsfull, kreativ, glad och är självgående. Behärska svenska i tal och skrift.
Arbetet innebär att du jobbar både luncher och kvällar med schemalagda helger.
Att få god och vällagad mat är en stor del av våra gästers upplevelser och förväntningar. Vi har bland annat lunchbuffé, middagsbuffé, konferens- och bröllopsmiddagar samt en del catering. Vi arbetar mycket med lokala råvaror så som ren, älg, röding samt ekologiska och kravmäkta.
I matsalen som tar ca 110 gäster erbjuder vi våra bufféer. Lobbybar och uteservering där våra hotell- och daggäster träffas över en drink, vinglas, öl eller en fika. Gillestugan med sin genuina bar och dansgolv från 1930-talet.
Edsåsdalen är en genuin fjällby i södra Årefjällen som erbjuder naturupplevelser i en lugn atmosfär. Byn ligger 20 min från Åre, vid foten av Renfjället. Våra gäster är en blandning av barnfamiljer, par, grupper och konferenser. Besök gärna vår hemsida för mer information om Edsåsdalen.
Vi har en underbar natur precis utanför dörren med möjlighet för bla fiske och vandring när vi är lediga.
Vid behov finns personalboende att hyra.