OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
I Mölndals stad är vi stolta över att ha Sveriges viktigaste jobb där vi tillsammans skapar bästa möjliga vardag för våra medborgare. Med kunskap, mod och kreativitet utvecklar vi våra verksamheter och bidrar till att Mölndal blir en ännu bättre plats att leva och jobba i. Välkommen att göra skillnad i människors vardag varje dag!
Serviceförvaltningen tillhandahåller stödjande och utvecklande service för Mölndals stads verksamhetsförvaltningar. Serviceförvaltningen ansvarar för lokalförsörjning, skolvaktmästeri/fastighetsskötsel, lokalvård, måltidsproduktion och transport central.
Trollbäckens förskola har ett tillagningskök i en förskola med sex avdelningar . Här är matlagningen och brödbakning i fokus och maten ska tillagas omsorgsfullt och från grunden till största delen är ett viktigt mål. I köket finns bra utrustning med goda förutsättningar för matlagning och bakning. Förskolan ligger i Eklanda med goda förbindelser till både Göteborg och Mölndal. Förutom tillagning till Trollbäckens avdelningar är det även ett utskick på ca 40 portioner till Småfolkets förskola där det finns två avdelningar. Totalt lagar man mat till ca 130 elever och pedagoger.
ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en serviceinriktad kock som har ett stort engagemang för måltiden och ett genuint intresse för att leverera god och näringsriktig mat. Maten som serveras är lagad från grunden och brödbakning är en del av det dagliga arbetet. Du tillagar frukost, lunch och mellanmål.
Du brinner för att göra det lilla extra som gör våra måltider till dagens höjdpunkt för förskolans elever. Varje dag tillagar du även olika sorters specialkost för att kunna servera mat till alla våra gäster. I tjänsten ingår att Mölndal arbetar med att höja andelen ekologiska råvaruinköp, minska på svinn. På måltid arbetar vi aktivt med våra utvecklingsgrupper, b.la. service & bemötande, matsedelsgrupp, måltidspedagogik.
Flera av våra enheter arbetar aktivt med Instagram.
Utöver tillagning av maten ingår det bland annat i arbetsuppgifterna att:
o Ha inköpsansvar via Proceedo som är stadens beställningsprogram
o Ekonomisk uppföljning av inköp
o Följa egenkontrollprogrammet som säkerställer mat säkerheten på vår produktion
o Utveckla samarbetet med våra kunder
o Vara kreativ och överträffa matgästernas förväntningar
o Hantera måltidsbeställningar i vårt kostdatasystem.
o Digitala verktyg används för olika sorters uppföljning
Vill du vara med och skapa bästa möjliga matupplevelse för våra gäster, varje dag är du välkommen med din ansökan.
KVALIFIKATIONER
Vi tror att du som söker har ett brinnande intresse för att laga god mat och vill utvecklas inom yrket. Du är glad, social och trivs med att arbeta med barn. Vi ser gärna att du har erfarenhet av måltidspedagogik. Du ska vara engagerad, kreativ, serviceinriktad och se möjligheter inte hinder. Att du har god samarbetsförmåga med såväl kollegor som kunder är förutsättning för verksamheten.
Du ska ha 3-årig kockutbildning, eller annan av arbetsgivaren bedömd motsvarande utbildning.
Meriterande är om du har erfarenhet av arbete i storkök.
Du ska ha stor kunskap avseende special- och allergikoster.
God datavana är ett krav.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
ÖVRIGT
Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.
Behöver du hjälp med att söka tjänsten? Kontakta kundservice på 0771-693 693.
Vi vill upplysa om att din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Kontaktpersoner på detta företaget
Petra Kristiansson
031-315 13 68
Camilla Green
031-674362
Sören Dämbäck
Tommy Larsson, Kommunal
Kent Brattberg
031-315 13 48
Benny Lindholm
Lena Sohlberg, kommunal
031-271081
Malin Dahlgren
Paula Pettersson
031-279859
Enhetschef Petra Kristiansson
031-315 13 68