OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Förskolan startade 1994 och ligger på Malmaberg i Västerås, Karbenningsgatan 6. Förskolan har plats för ca 40 barn fördelat på två avdelningar.
Avdelningarna: Vitsippan 1-3 år och Blåsippan 3-5 år På förskolan arbetar förskollärare och barnskötare.
Våra ledord är Trygghet, delaktighet och glädje och präglar alla våran verksamhet. Vi arbetar med certifieringen Grön Flagg.
Vi fick certifieringen Grön Flagg 2008 och arbetar fortlöppande med det arbetet med olika teman. Vi har arbetat med Kretsloppet och nu arbetar vi med Närmiljön. Vi har fokuserat på vår gård under det sista året för att hitta nya oaser för barnen att utvecklas i.
För oss är maten viktig och vår kokerska lagar maten från råvaran. Det lagas fisk, kött, kyckling, vegetariskt varje vecka.
Mycket frukt och grönsaker utifrån säsong används. Vi lagar mat ute varje onsdag! Som kock hos oss är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att laga näringsriktig mat så att barnen får kraft att utvecklas. Vi ser gärna att du är kreativ i din matlagning och du arbetar för att ge alla barn på förskolan en god matupplevelse. Du tillagar lunch och mellanmål. Du har budgetansvar och ansvarar för att planera matsedel, beräkna portioner och göra inköp via nätet. Du kommer även genomföra egenkontroll.
Kvalifikationer
Du är utbildad kock och har dokumenterad utbildning i livsmedelshygien. Du behöver ha grundläggande kunskaper om specialkost samt datavana så att du kan sköta beställningar. Du behöver kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift.
Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av att ha jobbat med liknande arbetsuppgifter tidigare.
Som person är du driven och gillar att jobba självständigt. Du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande och har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra. Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Sätter upp och håller tidsramar. Du är noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard. Hagvidson Ekot Västerås söker en kock/kokerska.
Förkunskaper
Vi söker dig som har dokumenterad och god kunskap om näringslära och livsmedelshygien (egenkontroll). Tjänsten innebär att du är ansvarig för att bereda och tillaga näringsriktig, varierad, tilltalande och vällagad mat. Allergikost kan förekomma.
Du har erfarenhet av matsedelsplanering och inköp och kan samtidigt koppla ihop detta i ett ekonomiskt och miljömässigt hållbart perspektiv.
Du vill laga mat utomhus med pedagoger och barn varje onsdag.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
75% tjänst
vi undanber oss vänligen men bestäm direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser
Arbetstid/Varaktighet
Vi tillämpar 6 månaders provanställning
Kontaktpersoner på detta företaget
Platschef Malin Spjuth
019-240700
070-5591291
platschef Malin Spjuth
070-5591291
Platschef Malin Spjuth
019-240770
070-5591291
platschef malin Spjuth
019-240770
0705591291
Platschef Malin Spjuth
019-240700
070-5591291
Malin Spjuth
070-5591291
Ann-Louise Ekevid
070-5673070
Peter Heddelin
0706-10 66 55
Förskolechef Michael Enghag
070-7679302
Ellen Roberthsson