OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?
Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation. Vidare strävar vi efter att skapa förbättrade förutsättningar för utveckling och kvalitet i verksamheten.
Om oss
Reveljens förskola är en är belägen i ett naturskönt område i Revingeby och är en förskola med 3 avdelningar med ca 40 barn och 7 pedagoger.
Som kock lagar du även maten till Revinge skola som ligger vägg i vägg med förskolan och är en F-3 skola med ca 45 barn och 7 pedagoger.
Vi vill erbjuda barnen spännande, lustfyllda, pedagogiska måltider. Förskolan och skolan är båda certifierade med Grön Flagg och kosten är en del i det arbetet. Det innebär att vi vill sträva efter att serverat ekologisk och vegetarisk mat i så stor utsträckning som möjligt.
Arbetsuppgifter
Inom ramen för Lunds kommuns kostpolicy och förutbestämd budget tillaga och bereda maten som serveras på Reveljens förskola och Revinge skola. Utifrån det har du sedan fria händer att skapa god, näringsriktig och spännande mat till våra barn. All mat lagas från grunden. Du ansvarar för samtliga av dagens måltider: frukost, lunch och mellanmål. Samtliga måltider serveras i två matsalar en för förskolan och en för skolan.
I tjänsten ingår också disk och städ av köket. Kockens ansvar är också att beställa livsmedel via digitalt verktyg samt egenkontrollansvar för köket.
Vi söker dig som
Är utbildad kock och vill skapa Sveriges bästa förskole/skolkök och har erfarenhet av specialkost och egenkontroll. Det är meriterande om du har arbetslivserfarenhet från förskolekök och måltidspedagogik samt erfarenhet av beställning i digitalt verktyg.
Som person är du självgående och flexibel. Du har en medvetenhet för kvalitet och ekonomi. Du är en stabil person och har lätt för att samarbeta med andra.
Till en eventuell intervju vill vi veta vad du har för planer för att vi ska bli Sveriges bästa förskolekök. Till intervjun vill vi också veta vad du har för tankar och idéer kring hur du gör matsituationen till en del av förskolans och skolans pedagogiska uppdrag och hur du kan skapa en nyfikenhet och ett intresse kring maten bland förskolans och skolans barn.