OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Göteborgs Stads Förskoleförvaltning ansvarar för utbildning och omsorg för cirka 25 000 barn i närmare 360 kommunala förskolor. Förvaltningen har cirka 8 900 medarbetare som tillsammans arbetar med barnens lärande och utveckling i centrum. Förskoleförvaltningen söker dig som vill vara med att utveckla en trygg och lärorik förskola för alla barn.
Hos oss ger du barnen möjligheter till en bra framtid, varje dag! Välkommen till världens viktigaste jobb. Du är Göteborg.
Följ gärna vår resa på LinkedIn: https://se.linkedin.com/company/f%C3%B6rskolef%C3%B6rvaltningen-g%C3%B6teborgs-stad
ARBETSUPPGIFTER
Brinner du för mat och människor och vill bidra till den bästa servicen, kvaliteten och utvecklingen för våra barn? Då kan det här uppdraget vara något för dig!
Måltidsservice inom Förskoleförvaltningen tillagar och distribuerar mat till alla kommunala förskolor i Göteborgs Stad. Vi stödjer kärnverksamheten genom att tillhandahålla god, säker, näringsriktig och hållbar mat. Servicegrunden omfattar måltiderna frukost, lunch och mellanmål och i samverkan med kärnverksamheten bidrar vi inom måltidsservice att våra barn får en positiv måltidsupplevelse varje dag.
Vi söker nu en engagerad och matglad kock som lagar god och näringsriktig mat från grunden. Tjänsten är placerad på en förskola i Tuve, med fyra avdelningar där du arbetar själv i ett tillagningskök som dagligen lagar och serverar cirka 90 portioner lunch samt frukost och mellanmål.
Som kock ansvarar du för att följa våra gemensamma riktlinjer, utbud och arbetsrutiner för det dagliga arbetet i köket. Du säkerställer att våra gäster får näringsrik och god mat samtidigt som du ger dem en positiv måltidsupplevelse. I arbetet ingår att tillaga och servera goda och säkra måltider, tillagning av specialkost, diskhantering, egenkontroll och att hålla rent och snyggt i köket. Vi har som mål att all mat lagas från grunden och att köket har höga ambitioner. Då köket ligger i en förskola kommer du att ha direktkontakt med barn och pedagoger i matsal samt på en avdelning.
Arbetet utförs dagtid, helgfri måndag till fredag.
KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad kock med minst två års erfarenhet av arbete som kock. Du behärskar olika matlagningstekniker, framför allt inom husmanskost samt har goda kunskaper inom specialkost. Du har kunskap och erfarenhet av att utföra egenkontroll och dokumentera enligt HACCP. Du har tillräckliga datorkunskaper för hantering av personalsystem, e-post, kostdatasystem och inköpssystem samt du behärskar svenska språket i tal och skrift.
Vi söker dig som har ett stort intresse för matlagning till våra förskolebarn. Du är social, serviceinriktad, självständig och har god samarbetsförmåga. Du är strukturerad och du använder din arbetstid effektivt. Vidare ser du verksamheten ur ett helhetsperspektiv, är flexibel i ditt arbete och ser möjligheter till utveckling. Vi vill att du som person har en öppen och positiv attityd, är lyhörd och förstår barnens olika behov.
ÖVRIGT
I denna rekryteringsprocess används urvalsfrågor som ett verktyg för att göra ett första urval. Det innebär att du inte ska bifoga ett personligt brev.
Som anställd i vår förvaltning erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag, cykelförmån och medarbetarstöd.
Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta beställer du på Polisens hemsida.
Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.
Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR.