OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vill du vara med att ge våra barn ”matglädje” genom att bli våra förskolors kock?
Om tjänsten
Som kock ansvarar du för att laga mat till fem förskoleavdelningar med omkring 80-90 barn, samt omkring 18 vuxna. Du har din arbetsplats på förskolan Per-Andersgården och ingår i detta arbetslag. Du gör även mat till förskolan Fruktgården, samt ansvarar för att leverera maten till dem viss del av året. Du utför alla förekommande arbetsuppgifter i ett kök och ansvarar för all matlagning inklusive specialkost. Som kock lägger du stor vikt vid att maten håller god kvalitet och att köket med tillhörande utrymmen håller god ordning och hygien. Även beställningar, dokumentation, städning av kök och ansvar att hålla dig till kökets budget ingår. Du tycker att det är viktigt att tänka klimatsmart vid både inköp, matlagning samt presentation av maten.
Huvudsakliga arbetsuppgifter
• beräkna och tillaga all typ av mat, inklusive specialkost, på ett näringsriktigt, smakfullt och hygieniskt sätt
• ansvara för att köket och tillhörande utrymmen håller god ordning och hygien
• ansvara för att maten håller god kvalitet vid servering och vid utskick
• ansvara för att följa Örebro kommuns mål och riktning för servering av klimatsmart mat
• beställning av varor enligt gällande upphandling/avtal och ekonomiadministrativa uppgifter kopplade till varubeställning
• ansvara för att utföra allt arbete enligt verksamhetens egenkontrollprogram
Kompetenskrav
• kockutbildning
• erfarenhet av arbete som kock
• erfarenhet av att laga specialkost
Vi söker dig som är trygg och stabil som person, tar ansvar för dina uppgifter och kan själv planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Du kommer ofta med idéer i arbetet och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du arbetar bra med andra människor och är lyhörd i kommunikationen med andra. Vidare behärskar du det svenska språket på ett sätt så att du kan kommunicera med barn, vårdnadshavare och övrig personal, samt skriftligen kan dokumentera det som verksamheten kräver.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Meriterande
• erfarenhet av arbete i förskolekök
• erfarenhet och goda kunskaper i vegetarisk matlagning
• erfarenhet av systemet Raindance
• erfarenhet av att självständigt planera produktion och göra inköp
• erfarenhet av inköp via digitala system
Omfattning och tillträde
Anställningsform: tillsvidareanställning
Sysselsättningsgrad: 100%
Tillträde: 1 december eller enligt överenskommelse
Antal tjänster: 1
Om arbetsplatsen
Förskolan Per-Andersgården består av tre avdelningar och har ett eget tillagningskök. Fruktgården är en tvåavdelningsförskola med mottagningskök. Maten levereras från Per-Andersgården. På Per-Andersgården arbetar omkring 12 personer med dig, vilka blir dina närmaste arbetskamrater. Det är mycket viktigt med ett gott samarbete med personalen på Fruktgården, som är beroende av dina tjänster.
Förskolorna ligger i Odensbacken, 27 km från centrala Örebro. Goda bussförbindelser finns.
Övrig information
Om du erbjuds anställning inom barnomsorg, förskola eller skola är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret.
Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på orebro.se/jobb.
Intervjuer kommer att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.
Ansökan
Sista ansökningsdag är 7 november.
Välkommen med din ansökan!
Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter
Kontaktpersoner på detta företaget
Peter Örbring, Enhetschef
019- 21 38 74
Kerstin Awad, Distriktsköterska
019-21 49 44
Eva Cading, Enhetschef Barn och familj
019-21 27 11
Ann-Sofie Vennerstrand, Rektor
019-21 20 52
Emelie Rådström Sipinen, Enhetschef
019-21 25 35
Peter Thermaenius, Rektor
070-631 44 90
Mona Hansen, Förskolechef
019-21 40 84
Johanna Gancarz, Utvecklingsledare
019-21 32 23
Mona Öhrn, Kontorschef
076-551 39 76
Anna Lorinius, Rektor
019-21 49 67