OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vill du vara en del av något större?
Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo!
Till vår äldreomsorgsverksamhet i Fruängsgårdens servicehus söker vi nu kock med anställning omgående.
I köket på Fruängsgården lagar vi ca 1000 portioner totalt till lunch & middag. En del portioner serveras i restaurangen och i huset och en del levereras till andra verksamheter.
Vi söker dig som lagar mat med hjärtat, är bra på att sätta smaker, jobbar strukturerat och självständigt, är miljömedveten och har lätt att dela med dig av din passion och arbetsglädje till kollegor och kunder.
Arbetsuppgifter/Ansvarsområde:
· Laga fantastiskt god mat
· Medverka till att regler, rutiner och policys följs
· Medverka till att egenkontroll HACCP sköts enligt rutiner
· Ansvara för att god ordning i köket efterföljs
· Rapportera till kökschefen
· Ansvara för att göra beställningar inom ansvarsområdet
· Medverka i arbetet att minimera matsvinnet
· Aktivt delta i service i restaurangen under öppettiden och hålla god ordning
Kvalifikationer:
· Du har relevant kockutbildning och kunskap inom specialkost
· Du har minst 5 års yrkesvana från storkök och /eller äldreomsorg
· Du har ett strukturerat och organiserat arbetssätt där du har lätt för att kommunicera och samarbeta med övrig personal
· Goda kunskaper inom livsmedelshygien
· Du har god datorvana.
· Mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift
Arbetstid:
Omfattning: Tillsvidaretjänst på heltid. Arbetstiden går på rullande schema där man jobbar varannan helg. Skicka in din ansökan snarast då urval görs löpande fram till och med 2022-05-23. Ansökan kan endast göras via vår hemsida.
Vid frågor kontakta:
alex.espinoza@sodexo.com
Sodexokoncernen
Sodexo grundades av Pierre Bellon i Marseille 1966 och är världsledande inom servicetjänster för livskvalitet, en grundläggande faktor för individers och organisationers förmåga att prestera. Sodexo har verksamhet i 55 länder och våra 412 000 medarbetare servar 100 miljoner människor varje dag. Sodexokoncernen utmärker sig för sitt oberoende och grundarfamiljens delägande, sin hållbara affärsmodell och serviceutbudet med måltidstjänster, FM-tjänster och lösningar för medarbetarförmåner. Vi levererar kvalitativa och flexibla matupplevelser, skapar attraktiva och inkluderande arbetsplatser, hanterar och underhåller infrastruktur på ett säkert och miljövänligt sätt, erbjuder personligt anpassat stöd till patienter och studenter, samt skapar program som stärker engagemanget hos medarbetare. Ända sedan dag ett, har Sodexo fokuserat på den konkreta vardagen genom sina tjänster, för att bidra till en positiv ekonomisk, social och miljömässig inverkan över tid. För oss går tillväxt och socialt engagemang hand i hand. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag, för ett bättre liv för alla.
Kontaktpersoner på detta företaget
Jimmy Andersson, Restaurangchef
46 8-5788 5622
MariaNordström, Housekeeper
LindaJaensson,
08-5788 5938
IngelaLundström, Receptionschef
090-108749
MariaWestman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Ingela Lundström, Receptionschef
090-108749
Jimmy Andersson, Restaurangchef
46-8-5788 5622
Carina Runermark, Arbetsledare
08-57883069
Maria Westman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Tommy Öhman,