Kock till Gastropol

Arbetsbeskrivning

I nybyggda fastigheten Fenix i Hagastaden - ett stenkast från landmärkena Norra Tornen och Karolinska. I fastigheten driver vi deli, bar, bistro, konferens, och även servicetjänster i huset. Vi har även hand om takvåningen med tillhörande bar och utsikt över Stockholms takåsar. Nu söker vi dig som är en erfaren kock och vill varamed i vår fortsatta utveckling av Torsplansnya mötes- och matdestination.
Om rollen
I rollen som kock har du en nyckelroll i utvecklingen av matupplevelsen till våra kunder ibistron, takvåning, catering & deli!Vi lagar mat från grunden och arbetar mycket med ekologiska och närproducerade råvaror. Tillsammans hjälps vi åt i teamet och mellan avdelningarna.
Dina huvudsakliga ansvarsuppgifter är:
- Arbeta i köket tillsammans med Kökschefen, bagaren, kallskänkan och övriga kollegor.
-Tjänsten innebär sedvanliga kockuppgifter: till att börja med tillagning av Bistrolunchen, konferenslunchen, catering, deli utbud och övriga sedvanliga rutiner i köket.
- Coacha och utveckla kollegerna till att bli riktiga kundproffs som levererar kvalitet och glädje varje dag
- Arbeta med ständig utveckling av restaurangupplevelsen, konceptet för mat- och dryck
- Aktivt jobba med serviceupplevelsen för att hålla en hög gäst- och medarbetarnöjdhet.
Din profil
Dokumenterad erfarenhet från tidigare kocktjänster där bistroservering, konferens, catering, a la carte och café varit delar av verksamheten
Stort intresse, gedigen kunskap och trendmedvetenhet om mat och dryck
Tänker lösningsorienterat och är kreativ i ditt arbete och med att ta vara på råvarorna samt tänka närproducerat & ekologiskt.
Lyhörd person med stor fokus på kundernas önskemål och behov
Ansvarsfull, prestigelös och flexibel i ditt arbete
Är en kommunikativ relationsbyggare som uppmuntrar till samarbete
Gillar att ha ordning och reda runt dig och är bra på att skapa rutiner och kontinuitet

Meriterande
Erfarenhet av KRAV-certifiering
Du trivs i en internationell miljö med kommunikation på både svenska och engelska i tal och skrift.

Vi erbjuder dig
· En arbetsplats med flexibla arbetstider och ett gott samarbete
· Ett värderingsstyrt företag där vi aktivt arbetar med ledarskap på alla nivåer
· Möjlighet till personlig utveckling genom utbildningar och möjlighet att byta tjänst inom företaget
· En trygg arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner för alla anställda
· Vi erbjuder våra tillsvidareanställda subventionerad massage på arbetsplatsen varannan vecka och förmånliga rabatter på våra hotelldestinationer.
Ansökan Tillträde är 21 augusti 2024. Tjänsten är på heltid med varierande vardagar, kvällar och vissa helger. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Köksmästare Osman Sadikovic osman.sadikovic@sabis.se. Vi behandlar alla ansökningar löpande och tjänsten kan komma och tillsättas innan sista ansökningsdag. Besök gärnahttps://www.sabis.se/. Välkommen med din ansökan snarast möjligt!

Kontaktpersoner på detta företaget

Hotellchef Patrick Högberg

Hotellchef Patrik Högberg
073-373 01 99
Hotellchef Hanna Åkerström
070-589 55 25

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Sabis AB
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 5 juni 2024
  • Ansök senast: 22 november 2024

Besöksadress

Östgötagatan 100
None

Postadress

BOX 11089
STOCKHOLM, 10061

Liknande jobb


Kock, à la carte

Kock, à la carte

20 december 2024

20 december 2024

Kock/Köksnisse

Kock/Köksnisse

19 december 2024

Kock med start januari/februari

Kock med start januari/februari

19 december 2024