Kock till Gastropol Torsplan

Arbetsbeskrivning

Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi skapar Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med sex matbutiker, SABIS RESTAURANGER & SERVICETJÄNSTER med 20 uppdrag inom restaurang och kontorsservice samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 700 medarbetare. Vi är så glada och stolta att vi blivit utsedda av Universum Sweden till Sveriges andra bästa arbetsgivare år 2022. För mer information besök vår hemsida: https://www.sabis.se/

Nu är det dags för nästa etapp i vår senaste satsning Gastropol! Vi har nu öppnat vår Bistro-del i den nybyggda fastigheten Fenix vid Torsplan i Hagastaden - ett stenkast från landmärkena Norra Tornen och Karolinska. I fastigheten driver vi deli, bar, bistro, konferens och även diverse servicetjänster i huset. Vi har även hand om takvåningen med tillhörande bar och utsikt över Stockholms takåsar. Nu söker vi dig som är en erfaren kock och vill vara med i utvecklingen av Torsplans nya mötes- och matdestination.

Om rollen

I rollen som kock har du en nyckelroll i utvecklingen av matupplevelsen till våra kunder i bistron, takvåning, catering & deli! Vi lagar all mat från grunden och arbetar gärna med ekologiska och närproducerade råvaror. Tillsammans hjälps vi åt i teamet och mellan avdelningarna och du får vara med i uppstarten av något unikt!

Dina huvudsakliga ansvarsuppgifter är

Arbeta i köket tillsammans med köksmästare, bageri, kallköket och Food & Beverage Manager.

Coacha och utveckla kollegerna till att bli riktiga kundproffs som levererar kvalitet och glädje varje dag.

Arbeta med ständig utveckling av restaurangupplevelsen och konceptet med mat- och dryck.

Aktivt arbeta med serviceupplevelsen för att hålla en hög gäst- och medarbetarnöjdhet.

Din profil

Dokumenterad erfarenhet från tidigare kocktjänster där bistroservering, catering, a la carte och café varit delar av verksamheten .

Stort intresse, gedigen kunskap och trendmedvetenhet om mat och dryck.

Du är lösningsorienterad och kreativ i ditt arbete och duktig på att ta vara på råvarorna samt tänka närproducerat och ekologiskt.

Du är en lyhörd person med stor fokus på kundernas önskemål och behov.

Ansvarsfull, prestigelös och flexibel.

Är en kommunikativ relationsbyggare som uppmuntrar till samarbete.

Gillar att ha ordning och reda runt dig och är bra på att skapa rutiner och kontinuitet.

Meriterande

Erfarenhet av KRAV-certifiering

Du trivs i en internationell miljö med kommunikation både på svenska och engelska i tal och skrift.

Vi erbjuder dig

Ett roligt jobb på Sabis, som är ett stabilt familjeföretag där vi arbetar mot en tydlig vision och tydliga mål! Med en platt organisation där vi har nära till beslut skapar vi ett starkt fokus på kunden. Kulturen präglas av utvecklingsvilja, frihet under ansvar, samarbete, kommunikation och glädje! Vi är en trygg arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner.

Ansökan

Tillträde snarats. Tjänsten är heltid med varierande vardagar, kvällar och helger.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Food & Beverages Manager Mattias på mattias.berggren@sabis.se.

Vi behandlar alla ansökningar löpande och tjänsten kommer att tillsättas snarast. Besök gärna https://www.sabis.se/.

Välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner på detta företaget

Anders Karlsson

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Sabis
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 4 september 2023
  • Ansök senast: 24 september 2023

Besöksadress

ÖSTGÖTAGATAN 100
None

Postadress

Östgötagatan 100
Stockholm, 11664

Liknande jobb


Kock

Kock

6 november 2024

6 november 2024