OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Fazer är ett internationellt familjeägt företag som erbjuder bageri-, konfektyr och kexprodukter samt måltids- och cafétjänster. Koncernen har egen verksamhet i åtta länder och export till över 40 länder. Företagets framgång har sedan etableringen 1891 grundats på bästa kvalitet i produkter och tjänster, populära varumärken, kunniga medarbetares engagemang och företagets ansvarsfulla sätt att arbeta. Fazer-koncernens omsättning uppgick till knappt 1,7 miljarder euro år 2013, och antalet anställda är över 15 000. Fazer Food Services serverar närmare 85 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under varumärket Fazer. Fazer Food Services har cirka 1500 anställda och driver cirka 220 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård.
Vi skapar smakupplevelser
Till vårt kök på Gävle sjukhus söker vi en driven och erfaren kock som tillsammans med enhetens köksmästare och övriga kockar vill vidareutveckla verksamheten.
I köket, som är beläget på Gävle sjukhus, producerar vi dagligen frukost, lunch och middag till sjukhusets patienter samt frukost och lunch till våra gäster i vår restaurang. Vi ombesörjer även lunch till skolor samt catering i form av luncher och middagar. Mycket av vår produktion sker från grunden för att säkerställa kvaliteten och smakupplevelsen för våra gäster i såväl restaurang, sjukhusets avdelningar och skola.
Inom Fazer jobbar vi efter våra värderingar: kunden i fokus, samarbete och utmärkt kvalitet. De nyckelorden tror vi är ett måste för att lyckas i ditt dagliga arbete.
Våra förväntningar på dig:
- Vi vill att du har minst fem års yrkeserfarenhet och utbildning från restaurangskola eller likvärdigt.
- Som person är du flexibel, noggrann och punktlig. Du är serviceinriktad, trivs med att arbeta i team och är ansvarstagande.
- Du vill vara med och utveckla vår verksamhet tillsammans med övriga medarbetare
- Du är duktig på att laga mat från grunden med känsla för smakupplevelser
- Vi vill att du trivs med att finnas med under serveringen i restaurangen och möta gästen
- Du har ett ekonomiskt synsätt
- Är driven och självgående, tar egna initiativ och kan samarbeta
- Du är utbildad i HACCP och har god kunskap om specialkoster
- Du har datakunskaper och talar och skriver flytande svenska
- Du har B-körkort
Vi erbjuder rätt person ett utvecklande jobb i ett bra kök med fin utrustning och glada arbetskamrater.
Tjänsten avser heltid och är en tillsvidareanställning med provanställning.
Arbetstiden är dagtid måndag-fredag samt varannan helg.
Kontakta restaurangchef Lillemor Martinell för ytterligare information på telefon 0702-61 75 96.
Fazer har kollektivavtal med Kommunal, vid ev fackliga frågor, ring Annica Norling 010-442 82 31.
Välkommen med din ansökan senast 2015-03-31.
Urval och intervjuer sker löpande varför tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.