OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Om kunden
Camp Ripan är ett familjeföretag som välkomnar såväl långväga konferensgäster som privatpersoner. Att skapa upplevelser för gästerna vare sig det handlar om en avslappnande stund i Aurora spa till fartfyllda äventyrsupplevelser i den omvälvande naturen görs det med stort hjärta och eftertanke. En central del i verksamheten är restaurang Ripan som med stort fokus på lokala råvaror och matlagningstekniker skapar utsökta smakupplevelser som lockar både öga och gom. Besökare från världens alla hörn har gjort att hotellet utformat en plats för alla att få uppleva det spektakulära Kiruna i sin helhet vare sig det är utomhus eller inomhus genom genomtänka inredningsval som speglar naturen och kulturen i det arktiska landskapet.
Om tjänsten
Restaurang Ripan letar nu efter en kock för perioden februari till mitten på april med möjlighet till förlängning. Maten i restaurangen ska precis som hotellet i sin helhet spegla Kiruna och dess natur, därmed är det stark inriktning på lokalt producerade råvaror och här lagas mat med influenser från den Svenska, Samiska och Tornedalska kulturen. Traditionella rätter blandas upp med moderna smaker och matlagningstekniker för en intressant smakupplevelse att minnas. Som kock på restaurangen behöver du ha intresse för att lära dig de traditionella teknikerna och rätterna men också ha ett modernt och nytänkande sätt i din matlagning. Du behöver ha några års erfarenhet av yrket men det viktigaste är ditt intresse och passion för matlagningen. Du kommer att arbeta i ett härligt och sammansvetsat team som alla brinner för att leverera en utsökt matupplevelse till gästerna. Att vara en god lagspelare och ha en tydlig kommunikation med dina kollegor är viktigt för att lyckas i rollen.
Din profil
Längtar du efter en spännande utmaning? I natursköna Lappland får du en vardag i närhet med äventyr och spektakulära omgivningar. Möjligtvis bor du redan i Kiruna eller är sugen på att testa på livet i det arktiska landskapet över en säsong. Oavsett kommer arbetet som kock på Camp Ripan erbjuda en arbetsplats för dig att utvecklas i.
Du är nyfiken på att lära dig om den spännande matkulturen i norr med influenser från kulturerna i närområdet. Såklart har du ett driv av att alltid laga mat som håller en hög kvalitet i både smak och utseende. Att vara en teamplayer som har lätt för att ha många bollar i luften sitter i ryggraden och du är kommunikativ i ditt sätt att arbeta.
Vi söker dig som
- Minst 3 års utbildning + 3 års arbetserfarenhet
- Van vid att jobba med a la carte och grupper (varmkök)
- Planera sitt arbete med god framförhållning
- Kreativ och att kunna jobba efter recept
- Kunna jobba med svensk husmanskost och internationell matlagning
- Kunna jobba ensam och i grupp samt vara en god arbetskamrat
- Goda kunskaper i svenska eller engelska
Övrig information
Period: Snarast med viss flexibilitet - mitten på april
Omfattning: Heltid på rullande schema
Lön: Enligt överenskommelse
Boende: Personalboende ingår
Transport: Resa t/r ingår.
Om oss
Carotte Staff är rekryterings- och bemanningsföretaget inom Carotte Group som hjälper våra kunder med allt från nyckelpositioner och andra tjänster på heltid till korta deltidsuppdrag. Vi skräddarsyr uppdragen efter våra kunders behov och drivs av att förstå varje kunds specifika behov på djupet. Carotte Staff är specialiserade på roller inom servicebranschen och besöksnäringen.
Sök tjänsten genom att klicka på "Ansök här!". Vi tar inte emot ansökningar via mejl men om du har några frågor eller funderingar tveka inte på att mejla oss på bennie@carotte.se
Kontaktpersoner på detta företaget
Sandra Bäckman
Sarah Högbacka
Oscar Ohlsén
Fideli Svensson