OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Är du en flexibel kock med stort intresse för klimatet? Vill du få chansen att förgylla skolbarns vardag? I så fall kan tjänsten som kock till Team 2 vara något för dig!
Om tjänsten
Vi söker förstärkning av en flexibel, kunnig kock med koll på klimatet. Du ska kunna tänka dig att jobba både i Glanshammar och på Engelbrektskolan. I köket på Glanshammar tillagas mat till ca 400 elever i åk f-6 samt personal på plats. Fritids har mellis i skolrestaurangen. Du blir en av tre medarbetare i köket. Kökschef för dessa två ställen utgår från Englebrektskolan i Örebro. Där lagas mat till ca 900 elever åk 4-9.
Hos oss lagar vi mat från grunden, väljer råvaror med omsorg, tar fram nya recept och gör fina salladsbufféer. Varje dag tillagas minst två huvudrätter varav en vegetarisk och vi bakar vårt eget bröd. Köket på Glanshammars skola kommer totalrenoveras under 2022 och kommer under 2023 öppna upp med ett sprillans nytt kök och matsal. Tjänsten innebär alltså möjligheten att få vara med och starta upp ett helt nytt kök. Mat kommer skickas till tillfällig matsal och diskrum i Glanshammar. Även personalen kommer under perioden att åka mellan skolorna.
Huvudsakliga arbetsuppgifter
• utföra alla i kök/restaurang förekommande arbetsuppgifter
• planera produktion och göra inköp
• tillaga specialkost
• sköta egenkontroll
• aktivt bidra till arbetet med klimatsmarta måltider och kvalitetsutveckling
• aktivt arbeta med verksamhetens mål och resultat
Kompetenskrav
• kockutbildning
• erfarenhet av att laga mat i storkök
• erfarenhet av att laga specialkost
I rollen som kock behöver du behärska det svenska språket på ett sätt så att du kan kommunicera med medarbetare och elever samt att du skriftligt kan dokumentera det som verksamheten kräver. Du är flexibel, vågar tänka nytt och vill bidra med din kunskap till vår verksamhet. Du har ett positivt förhållningssätt mot gäster och kollegor samt förstår att ditt engagemang har avgörande betydelse för barnen, deras matupplevelse och vår utveckling. Du är van att ta eget ansvar och har lätt för att samarbeta med andra. Det är även viktigt att du har en positiv inställning till att laga klimatsmarta måltider och en förmåga att agera utifrån detta. Rollen kräver god datorvana då du kommer göra digitala beställningar, söka information på intranät samt recept i kostdatasystem med mera. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Meriterande
• erfarenhet av vegetarisk matlagning
• erfarenhet av att göra digitala inköp i Marknadsplats eller liknande system
• B-körkort
Omfattning och tillträde
Anställningsform: tillsvidareanställning
Sysselsättningsgrad: 100%
Tillträde: 8 augusti
Antal tjänster: 1
Om arbetsplatsen
Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på www.orebro.se/jobb.
Övrig information
Intervjuer kommer att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.
Ansökan
Sista ansökningsdag är 27 april.
Välkommen med din ansökan!
Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter
Kontaktpersoner på detta företaget
Peter Örbring, Enhetschef
019- 21 38 74
Kerstin Awad, Distriktsköterska
019-21 49 44
Eva Cading, Enhetschef Barn och familj
019-21 27 11
Ann-Sofie Vennerstrand, Rektor
019-21 20 52
Emelie Rådström Sipinen, Enhetschef
019-21 25 35
Peter Thermaenius, Rektor
070-631 44 90
Mona Hansen, Förskolechef
019-21 40 84
Johanna Gancarz, Utvecklingsledare
019-21 32 23
Mona Öhrn, Kontorschef
076-551 39 76
Anna Lorinius, Rektor
019-21 49 67