OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Fazer är ett internationellt familjeägt företag som erbjuder bageri-, konfektyr och kexprodukter samt måltids- och cafétjänster. Koncernen har egen verksamhet i åtta länder och export till över 40 länder. Företagets framgång har sedan etableringen 1891 grundats på bästa kvalitet i produkter och tjänster, populära varumärken, kunniga medarbetares engagemang och företagets ansvarsfulla sätt att arbeta. Fazer-koncernens omsättning uppgick till knappt 1,7 miljarder euro år 2013, och antalet anställda är över 15 000. Fazer Food Services serverar närmare 85 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under varumärket Fazer. Fazer Food Services har cirka 1500 anställda och driver cirka 220 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård.
Vi skapar smakupplevelser
Vi söker en kock med känsla och smak för utmärkt kvalitet till Gribbygårdskolan, Täby.
Gribbygårdskolan levererar lunch till cirka 1100 elever på fyra olika skolor. Vi arbetar efter våra värderingar Kunden i fokus, Utmärkt kvalitet och Samarbete och de nyckelorden tror vi är ett måste för att du ska lyckas i ditt arbete.
Vi söker dig som brinner för matlagning och vill servera Sveriges bästa skolmat presenterad på ett tilltalande sätt.
Du är en glad, positiv och flexibel person som har vilja att förbättra och förändra. Du tar egna initiativ, är självgående och en god kommunikatör.
Vi förväntar oss att du:
- är genuint matintresserad
- har relevant utbildning och minst 3 års erfarenhet av matlagning
- har erfarenhet av att laga mat som skickas till andra skolor
- vill utveckla verksamheten tillsammans med övriga medarbetare
- har utbildning och/eller erfarenhet av tillagning av specialkost
- är van att arbeta med egenkontrollprogram och HACCP
- har goda kunskaper i kökets ekonomi
- har datavana
Tjänsten avser måndag-fredag och är en uppehållstjänst, tillsvidare med tillträde 2014-09-15.
Lön enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.
Ytterligare upplysningar lämnas av restauranggruppchef Åsa Ericsson, 070-218 20 41.
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Vi vill ha din ansökan senast 2014-08-30.