OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Enköpings kommun är arbetsplatsen för dig som vill vara med och skapa det långsiktigt goda samhället. Här får du möjlighet till personlig utveckling samtidigt som du får chansen att göra verklig skillnad för alla som lever och verkar i Enköping. Vi förutsätter att du är kompetent, vetgirig och redo att axla ett stort ansvar. Vilka goda idéer vill du vara med och förverkliga?
Vill du veta mer om oss som arbetsgivare? Titta in på vår jobbsida: https://jobb.enkoping.se
Samhällsbyggnadsförvaltningen består av verksamheterna Strategisk planering, Mark och exploatering, Fastighet, Allmän plats med park, gata och trafik, Vatten och avlopp, Måltidsservice samt Stab. På förvaltningen jobbar ungefär 400 personer och vi har ett nära samarbete inom förvaltningen och med andra förvaltningar som jobbar med den fysiska och tekniska samhällsutvecklingen för kommunen. Vi satsar på gemensamma personalfrämjande aktiviteter som skapar en god stämning mellan medarbetarna på förvaltningen. Genom ett stort engagemang, god service och kunskap bidrar vi till en hållbar och väl fungerande vardag nu och i framtiden för Enköpingsborna.
På Måltidsservice arbetar 95 medarbetare i 30 kök. Varje dag tillagar och serverar vi 8000 portioner mat i skolor, förskolor och äldreomsorg. Vi arbetar för en hållbar framtid genom att minska matsvinnet och använda säsongsanpassade råvaror i våra matsedlar.
Grillbyskolan är en f-6 skola med 190 elever, ca 90 barn är inskrivna på fritids.
Grillbyskolans kök lagar frukost, lunch och mellanmål till skolan och förskolan.
Förskolan ligger i anslutning till tillagningsköket och har ett mottagningskök med matsal där måltiderna serveras till förskolans ca 110 barn från 8 avdelningar.
Totalt tillagas drygt 300 portioner i köket under skoldagar.
Hälsa och friskvård är viktigt för oss och vi erbjuder dig ett friskvårdsbidrag på 2000 kr per år.
ARBETSUPPGIFTER
Som kock ansvarar du tillsammans med dina kollegor för utveckling och planering av verksamhetens samtliga delar. Detta görs inom ramen för de rekommendationer och politiska beslut som ska följas.
I arbetet ingår matlagning med fokus på mat lagad från grunden, minst en vegetarisk dag per vecka och mål om ökad andel vegetabilier.
I tjänsten ingår även övriga förekommande arbetsuppgifter i ett storkök, delvis ansvar för beställningar utifrån ekonomiska ramar, egenkontroll/livsmedelshygien och arbetsmiljöfrågor.
KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som:
- har kockutbildning och minst 3 års dokumenterad erfarenhet från yrket i närtid (kock).
- är en skicklig matlagare och goda kunskaper om allergikost.
- har god kommunikativ förmåga att nå ut till och kommunicera med barn, pedagoger och vårdnadshavare.
- talar och läser svenska obehindrat, detta är ett krav då vi bland annat hanterar specialkost i verksamheten.
- har en god datavana.
Du är en kreativ problemlösare som ser möjligheterna och har en positiv attityd till din omgivning. Du är serviceinriktad och har ett stort engagemang för mat till förskolebarn och elever. Du trivs med att ha daglig kontakt med barn och är mån om att upprätta en bra dialog med skolans och förskolans pedagoger.
Tjänsten är semestertjänst med heltidsmått 40 timmar, arbete måndag-fredag.
Man arbetar i en grupp om totalt 3 medarbetare.
ÖVRIGT
Varmt välkommen med din ansökan!
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken för ansökan.
Dina ansökningshandlingar omfattas av offentlighetsprincipen och kan därför komma att lämnas ut som allmän handling efter en sekretessprövning. Vill du veta mer om hur Enköpings kommun generellt sett hanterar personuppgifter så finns mer information på vår hemsida.
För dig som har skyddad identitet så finns information om hur du söker tjänsten via länken nedan och under rubriken "hantering av personuppgifter"
https://enkoping.se/foretag-och-arbete/jobba-i-enkoping/kommunen-som-arbetsgivare.html
Har du frågor om systemet eller hur du ska göra din ansökan, kontakta Visma Recruit på 0771-693 693.
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Kontaktpersoner på detta företaget
Förvaltarchef Kurt Geschwindt
0171- 62 52 77
Gatuchef Titti de Verdier
0171-62 82 00
Arbetsledare Nathalie Vilhelmsson
0171-62 61 80
VA-chef Danielle Littlewood
0171-62 52 58
Utvecklingschef Lars-Inge Larsson
0171-62 50 08
Driftchef rörnät Stefan Wilhelmsson
0171-62 52 59
Kostchef, måltidsservice Viktoria Grönholm
0171-625171
Kökschef, Ljunggårdens kök Annika Pettersson
0171-477682
Samhällsbyggnadschef Magnus Åsman
0171 62 62 16
Tf förvaltarchef Gunilla Eksudd
0171-62 53 71