OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.
Arbetsplatsbeskrivning
Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare.
Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde.
Gubbängsskolan är en F-9-skola som ligger i Farsta och här går för närvarande drygt 700 elever. Vi ligger mellan Gubbängens radhusområde norr om skolan och det stora Gubbängsfältet i söder.
Skolrestaurangen lagar dagligen mat till ca 1300 personer, främst till skolans elever och personal, men även närliggande skolor och fritidshem. Matlagningen består av lunch, special- och vegetarisk kost samt mellanmål. Hos oss är matgästerna i fokus och det är viktigt att maten är tilltalande, näringsriktig och god. Målet är att laga all mat från grunden och idag är ca 70% av vår mat ekologisk.
Arbetsbeskrivning
Vi söker för under en period på 12 månader en vikarie för en av våra medarbetare. I dina arbetsuppgifter ingår att dagligen tillaga lunch till ca 1300 personer inklusive specialkost, tillsammans med kökschef och köksbiträden. Tillsammans med övriga medarbetare ser du till att ha en bra planering, beredning, tillagning och efterarbete vid servering av lunch och mellanmål.
Du ska tillsammans med kökschefen planera menyn med anpassning till säsong, teman och enligt Stockholms Stads mål och visioner. Du har också kunskap om de svenska näringsrekommendationerna för målgruppen. Goda datorkunskaper då dokumentation, beställningar med mera hanteras via dator. Skolan har ett matråd där du ibland deltar tillsammans med barn och ungdomarna i alla åldrar. Du ska kunna utföra arbetet med egenkontroll.
Vi värdesätter samarbetsförmåga. Vidare är det viktigt att ha god kommunikationsförmåga och hantera kontakter med både vuxna och elever. Du brinner för att laga hälsosam och god mat från grunden.
Kvalifikationer
Minst 3-årigt gymnasium inom livsmedelsprogrammet eller motsvarande kompetens.
Minst 3 års erfarenhet som kock i storkök/restaurang. Kunskap och erfarenhet av specialkost, vegetarisk kost och egenkontroll. Stor datavana. God svenska i tal och skrift
Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Kontaktpersoner på detta företaget
Rektor Lennart Kågestam
HR-konsult Eva Åsander
08-508 11 519
Enhetschef, Ekonomienheten Gunilla Axenbo
HR-konsult Eliana Hjelm
08-508 117 23
HR-konsult Gunilla Dahl
08-508 117 38
Tf enhetschef Oskar Sevefjord
Per Hedlund-Andersson
0850844733
Per Hansson
076-120 37 02
Maja Velasco
076-120 37 03
Jessica Forsberg
0761224310