Kock till Gullmarsstrand Hotell

Kock till Gullmarsstrand Hotell

Arbetsbeskrivning

Vill du ha havet som närmsta granne, arbeta med pinfärsk fisk och skaldjur från våra lokala fiskare och med all matlagning från grunden?Det på en avVästsveriges vackraste platser.
På Gullmarsstrand, som ligger på vackra Skaftö, letar vi nu efter dig som älskar att skapa minnesvärda upplevelser för våra gäster, har stor passion för matlagning och gillar att arbeta i team.
Jag som är ansvarig i köket heter Markus och jag gillar att arbeta med gruppen mot gemensamt satta mål.Vi har roligt på jobbet och samarbetar över gränserna i köket.Vi ärstolta att maten som serveras är lagad från grunden med bästa tänkbara råvaror. I första hand försöker vi välja ekologiskt, närproducerade råvaror och självklart mycket fisk och skaldjur.Vi arbetar både med traditionell och nyskapande matlagning med hög kvalitet.
DET HÄR TROR VI OM DIG
Du ska vara duktig på att hantera råvaror
Du är noggrann i ditt arbete
Du gillar matlagning från grunden och arbeta med närproducerade råvaror
Du är en teamplayer som gillar att utvecklas
Är organiserad och har öga för detaljer även när det är högt te

Din attityd och ambitioner framåt är viktigt hos oss. Vi tror du kan vara i början av din karriär, likväl som du har mycket kunskap och erfarenhet sedan tidigare.Svenska är ett krav i tal och skrift. Meriterande ärengelska.Körkort och tillgång till bil är nödvändigt, men inget måste.DET HÄR FÅR DU
Arbeta i en dynamisk och föränderlig miljö
Vara med och utveckla erbjudande och verksamheten
Skapa förutsättningar för nöjda gäster
Arbeta aktivt med gästresan
Trygghet och stabilitet i anställningen
TJÄNSTEN100% SäsongsanställningFast lönRollen är förlagd på dagar, kvällar och helger
TILLSÄTTNINGSnarast - slutet på augustiVID FRÅGOR KRING PROCESSEN
Rekryterande chefMarkus Rönnqvistmarkus@gullmarsstrand.se
OM OSSVi är ett familjeägt hotell som ligger 0 meter från havet i Fiskebäckskil på Skaftö. Vi brinner för utveckling, att utvecklas och service, det sistnämnda skulle vi inte klara av utan vårt härliga team. Älskar du precis som vi att göra det där lilla extra för varje gäst? Då är du given i vårt team!
Våra värdeord är Miljö, Värdskap, Gemenskap, Passion samt Mod, och efter det lever och andas vi varje dag! Det är en fartfylld miljö där vi arbetar med intentionen att vara en internationellt avslappnad havsnära miljö för våra gäster.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Progressio
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 20 maj 2024
  • Ansök senast: 6 november 2024

Liknande jobb


Kock, à la carte

Kock, à la carte

20 december 2024

20 december 2024

Kock/Köksnisse

Kock/Köksnisse

19 december 2024

Kock med start januari/februari

Kock med start januari/februari

19 december 2024