OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vi söker dig som har ett genuint intresse för mat och god service. Du tycker att det är viktigt att tänka klimatsmart vid både inköp, matlagning samt presentation av maten i restaurangen och inför elever. Hos oss lagar vi mat från grunden, väljer råvaror med omsorg, tar fram nya recept, bakar bröd och gör stora salladsbufféer. Förutom intresset för mat söker vi dig som trivs med att arbeta i en miljö med ungdomar.
Om tjänsten
Vi söker dig som är flexibel, initiativrik och vill bidra med din kunskap till vår verksamhet. Du är en passionerad och duktig matlagare. Du har ett positivt förhållningssätt mot gäster och förstår att ditt engagemang har avgörande betydelse för ungdomarna, deras matupplevelse och vår utveckling och du ska vid behov kunna presentera klimatsmart mat för eleverna. Du är nyfiken, ödmjuk och förstår att du är en del av dina kollegors arbetsmiljö.
Du har förmågan att förstå hur du påverkar dina kollegor genom ditt sätt att kommunicera. För arbetet krävs goda kunskaper i svenska i både tal och skrift. Du ska kunna arbeta med datorer så att du kan göra beställningar, söka information på intranät och recept i kostdatasystem med mera.
Huvudsakliga arbetsuppgifter
• laga, servera och presentera klimatsmarta luncher anpassade för respektive målgrupp
• utföra alla i kök/restaurang förekommande arbetsuppgifter
• vara med i utveckling av måltiden och matkvalitet
• planera produktion och göra inköp
• tillaga specialkost
• sköta Egenkontroll
• aktivt bidra till verksamhetens kvalitetsutveckling
• aktivt arbeta med verksamhetens mål och resultat.
Kompetenskrav
• kockutbildning
• flerårig erfarenhet av att laga mat i professionella kök och laga mat till många
• erfarenhet av att planera produktion och göra inköp
• erfarenhet av att laga specialkost
• goda kunskaper i vegetarisk matlagning
• goda kunskaper i svenska både tal och skrift
• goda datakunskaper
Vi söker dig som är initiativrik, kreativ och servicemedveten. Du ska ha ett intresse för måltidsmiljö och att servera måltider till ungdomar. Du är van att ta eget ansvar, ha lätt för att samarbeta med andra och van att arbeta i ett högt arbetstempo. Du förstår vikten av att ständigt vara i utveckling och ser möjligheter med att få vara med och påverka verksamheten tillsammans med kökschef och övriga medarbetare. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Meriterande
• erfarenhet av kök med restaurang/servering
• E-handel och kostdataprogram
• mångsidig erfarenhet från restaurangyrket
Omfattning och tillträde
Anställningsform: tillsvidareanställning
Sysselsättningsgrad: 100%
Tillträde: 12 augusti
Antal tjänster: 1
Om arbetsplatsen
Gumaeliusskolans restaurang är ett av Örebros största skolrestauranger med ett snabbt tempo. Restaurangen har höga klimatmål och är KRAV-certifierad. Förutom att laga mat till Gumaeliusskolan så skickar vi mat till 3 skolor och 2 förskolor. Arbetsgruppen består av kökschef och fyra kockar. Skolan ligger centralt i Örebro.
Du kan läsa mer om Gumaeliusskolan här: orebro.se/gumaeliusskolan
Övrig information
Om du erbjuds anställning inom barnomsorg, förskola eller skola är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret.
Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på orebro.se/jobb.
Ansökan
Sista ansökningsdag är 29 maj.
Välkommen med din ansökan!
Kontaktpersoner på detta företaget
Peter Örbring, Enhetschef
019- 21 38 74
Kerstin Awad, Distriktsköterska
019-21 49 44
Eva Cading, Enhetschef Barn och familj
019-21 27 11
Ann-Sofie Vennerstrand, Rektor
019-21 20 52
Emelie Rådström Sipinen, Enhetschef
019-21 25 35
Peter Thermaenius, Rektor
070-631 44 90
Mona Hansen, Förskolechef
019-21 40 84
Johanna Gancarz, Utvecklingsledare
019-21 32 23
Mona Öhrn, Kontorschef
076-551 39 76
Anna Lorinius, Rektor
019-21 49 67