Kock till Hagvidson Fyreviken Hovås

Kock till Hagvidson Fyreviken Hovås

Arbetsbeskrivning

Hagvidson är en fristående förskola i Fyreviken, vi finns i hjärtat av Hovås i det gamla kommunalhuset på Hovåsvägen 1. Förskolans ledord som vi arbetar utifrån är: trygghet, delaktighet och glädje. Vi arbetar utifrån en pedagogisk vision om en hållbar framtid där livsstil, hälsa och miljö bildar en helhet. Vi vill att barnen ska få med sig ett hållbarhetsperspektiv som gäller den egna individen, medmänniskan och vår natur, som ett led i detta ger vi stora utrymmen åt utomhuspedagogik. Vi vill lägga grunden för ett tänk där rörelse är en naturlig del av vardagen. Förskolan arbetar mot grönflagg
Vi har tre avdelningar Vinga , Trubaduren och Måseskär. ca 60 barn.
Kvalifikationer
Du är utbildad kock och har dokumenterad utbildning i livsmedelshygien. Du behöver ha grundläggande kunskaper om specialkost samt datavana så att du kan sköta beställningar. Du behöver kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av att ha jobbat med liknande arbetsuppgifter tidigare.
Som person är du driven och gillar att jobba självständigt. Du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande och har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra. Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Sätter upp och håller tidsramar. Du är noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard. Du tycker om att jobba nära och med barn. Du håller rent och snyggt i köket och tillhörande utrymmen.
Som kock hos oss är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att laga näringsriktig mat så att barnen får kraft att utvecklas och bakar allt bröd på plats. Vi ser gärna att du är kreativ i din matlagning och du arbetar för att ge alla barn på förskolan en god matupplevelse. Du tillagar lunch och mellanmål. Du har budgetansvar och ansvarar för att planera matsedel, beräkna portioner och göra inköp via nätet. Du kommer även genomföra egenkontroll.
Vi söker dig som har dokumenterad och god kunskap om näringslära och livsmedelshygien (egenkontroll). Tjänsten innebär att du är ansvarig för att bereda och tillaga näringsriktig, varierad, tilltalande och vällagad mat. Allergikost kan förekomma.
Du har erfarenhet av matsedelsplanering och inköp och kan samtidigt koppla ihop detta i ett ekonomiskt och miljömässigt hållbart perspektiv.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
80% tjänst

Kontaktpersoner på detta företaget

Platschef Malin Spjuth
019-240700 070-5591291
platschef Malin Spjuth
070-5591291
Platschef Malin Spjuth
019-240770 070-5591291
platschef malin Spjuth
019-240770 0705591291
Platschef Malin Spjuth
019-240700 070-5591291
Malin Spjuth
070-5591291
Ann-Louise Ekevid
070-5673070
Peter Heddelin
0706-10 66 55
Förskolechef Michael Enghag
070-7679302
Ellen Roberthsson

Sammanfattning

  • Arbetsplats: HAGVIDSON AB ÖREBRO
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Deltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 19 april 2023
  • Ansök senast: 19 maj 2023

Besöksadress

Moholmsvägen 1
ÖREBRO

Postadress

Moholmsvägen 1
ÖREBRO, 70231

Liknande jobb


Måltidsservice Varberg söker erfarna kockar

Måltidsservice Varberg söker erfarna kockar

28 oktober 2024

Kökspersonal och kockar säsongen 2025

Kökspersonal och kockar säsongen 2025

28 oktober 2024

Timvikarie kock till kostenheten

28 oktober 2024

Kock till anstalten Viskan

Kock till anstalten Viskan

28 oktober 2024