Kock till Hedvig-Eleonora förskolor

Kock till Hedvig-Eleonora förskolor

Arbetsbeskrivning

Stockholm utvecklas och förändras för framtiden. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.



Vill du jobba som kock i förskolan?

Nu söker vi dig som vill jobba som kock på Hedvig-Eleonora förskolor.

Östermalms stadsdelsförvaltning erbjuder dig en arbetsplats där ett aktivt medarbetarskap och ett tydligt ledarskap är grunden för att ge stockholmarna den bästa verksamheten. Eftersom vi gemensamt skapar vår arbetsmiljö är det viktigt med öppenhet, respekt och lyhördhet.

Hedvig-Eleonora förskolor

Hedvig Eleonora förskolor består av åtta förskolor som ligger på Östermalm, runt Historiska museet samt på Gärdet strax norr om Valhallavägen. Inom enheten finns ca 450 barn placerade och 110 medarbetare. Våra förskolor ligger nära varandra och det finns mycket samarbete mellan de olika adresserna. Inom förskoleorganisationen har vi erfarenhetsutbyte och utvecklingsarbete. Det centrala läget för våra förskolor innebär också att det är lätt att ta del av stadens kulturutbud och att besöka stadens parker. 

Uppdraget och personliga egenskaper

Vi söker en initiativrik kock som har ett stort engagemang och intresse för matlagning samt intresse för hållbarhetsfrågor. Du ska laga mat och baka med barnets bästa i fokus där smak och kreativitet är en del av din vardagen. För dig som kock är utmaningen att få barnen att äta och prova maten genom att arbeta med färg, form och variation i kosten för att locka deras nyfikenhet

Som kock hos oss kommer du laga mat från grunden och utifrån barnens olika allergier ingår också tillagning av specialkost. Du lagar lunch och förbereder mellanmål varje dag, diskar och håller god ordning i köket. Som kock på förskolan ansvarar du för alla förekommande arbetsuppgifter i ett förskolekök. 

Du trivs med att arbeta kring barn och bemöter deras nyfikenhet för maten positivt. Du är serviceinriktad och ser din roll som en del av helheten i förskolans verksamhet med god kommunikationsförmåga. 

Kvalifikationer

- Kockutbildning
- Minst 1-3 års erfarenhet av matlagning
- Kunskap och erfarenhet av special- och allergikost samt kunskap om olika matkulturer samt vegetarisk kost
- Kunskap och erfarenhet av aktuella näringsrekommendationer och livsmedelsverkets råd
- Erfarenhet av att laga mat från grunden

Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vad erbjuder vi dig?

Som medarbetare hos oss kan du få arbeta med spännande och varierande uppdrag, utvecklas samt stanna ett helt yrkesliv. Vi vill att du utvecklas och vi med dig. Läs mer om hur det är att vara en del av https://jobba.stockholm/att-jobba-har/Läs gärna mer om våra https://jobba.stockholm/formaner/.

Vi ser fram emot din ansökan!

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Kontaktpersoner på detta företaget

Gunilla Dahl, HR-konsult
08-508 11 738, gunilla.hr.dahl@stockholm.se
Jens Vesterlund, Avdelningschef
jens.vesterlund@stockholm.se
Elin Jacobsson, HR - konsult
08- 50811714, elin.jacobsson@stockholm.se
Jens Vesterlund, Avdelningschef
08- 50810784

Sammanfattning

Besöksadress

Karlavägen 104, 6 trappor
None

Postadress

Karlavägen 104, 6 trappor
Stockholm, 10642

Liknande jobb


Måltidsservice Varberg söker erfarna kockar

Måltidsservice Varberg söker erfarna kockar

28 oktober 2024

Kökspersonal och kockar säsongen 2025

Kökspersonal och kockar säsongen 2025

28 oktober 2024

Timvikarie kock till kostenheten

28 oktober 2024

Kock till anstalten Viskan

Kock till anstalten Viskan

28 oktober 2024