OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Herrestorpskola är en F-9 skola med ca 550 elever
Vi har även 2 förskolor med 100 barn vardera
och Hököpingeskola med ca 200 elever
Vi lagar även mat till 90 lärare och pedagoger
ARBETSUPPGIFTER
Om arbetsplatsen.
Gillar du att laga mat från grunden och jobba med råvaror av bästa kvalitet?
Vill du skämma bort ca 700 barn och vuxna med god mat nästan varje dag?*
Då skall du jobba med oss på Herrestorpskola.
Arbetsuppgifter.
Vi söker nu en kock som brinner för att laga god näringsrik hållbar mat ifrån grunden,du förväntas ha kreativa ideér och kraft att driva utvecklingen vidare i köket tillsammans med vårt team
Du har lätt för att kommunicera och samarbeta med dina kollegor i köket och även med barn,pedagoger och lärare på skolan
Vi ser gärna att du är med i utvecklingen av klimatsmarta måltider
Som enda kommun i landet är alla våra kommunala skolor och förskolor KRAV-certifierade på nivå två och i ekomatsligan ligger vi i topp
skolrestaurangen är viktig och du kommer ingå i ett team med andra proffsiga kockar som varje dag lagar god och hållbar mat till barn och vuxna
Du kommer bland annat att baka bröd, göra goda salladsbufféer , vegetariska rätter , laga specialkost och hjälpa till i disken
Vi serverar även frukost och mellanmål varje dag
*Du lagar jämt god mat men på Lördagar och Söndagar så är du faktiskt ledig
Kvalifikationer
Du är utbildad kock , är passionerad i ditt yrke och kan organisera ditt arbete
Det är naturligt för dig att ge god service och att sätta dina gäster i centrum , du är flexibel , stresstålig , har lätt för att samarbeta och att skapa goda relationer med både barn , vuxna och kollegor
Dina superkrafter
För att komplettera och matcha kockteamet och för att klara arbetsuppgifterna lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Vi skulle tycka att det var spännande om du kort berättar varför du är rätt för tjänsten som kock
KVALIFIKATIONER
Utbildning - Krav
2-årig utbildning
Erfarenhet/Kunskap - Krav
Hantering av specialkost
Erfarenhet/Kunskap - Krav
Arbetat som kock tidigare.
Kommunikativ (muntlig) - Meriterande / Fördel
Uttrycker sig välformulerat och tydligt i tal. Försäkrar sig om att mottagaren har uppfattat budskapet korrekt. Anpassar kommunikationen till situation och mottagare. Lyssnar aktivt på andra och ställer frågor för att få förtydliganden. Använder tonläge och kroppsspråk för att förstärka budskapet.
Noggrann - Meriterande / Fördel
Identifierar, hanterar och följer upp detaljer i arbetet. Kontrollerar att inget lämnas åt slumpen eller missats. Utför arbetsuppgifter på ett grundligt sätt.
Resultatinriktad - Meriterande / Fördel
Identifierar mål, genomför aktiviteter och arbetar fokuserat för att uppnå önskat resultat.
Självgående - Meriterande / Fördel
Kan arbeta utan i förväg fastställda rutiner eller vägledning. Identifierar och genomför aktiviteter som leder i målets riktning. Styr självständigt sitt arbete vad gäller att prestera resultat och välja arbetsmetod. Fattar nödvändiga beslut inom sitt ansvarsområde.
Stresstålig - Meriterande / Fördel
Prioriterar och fokuserar på de för stunden viktigaste arbetsuppgifterna även vid hög arbetsbelastning. Behåller sitt lugn oavsett omständigheter.
ÖVRIGT
Vi vill att det ska kännas bra både att bo och jobba i Vellinge kommun. För oss är mod, trovärdighet, glädje och omtanke viktigt för att trivas på arbetet och i vardagen. Våra medarbetare är vana vid korta beslutsvägar, goda utvecklingsmöjligheter och bra ledare (alla chefer får ledarskapsutbildning). Läs allt om försäkringar, tjänstepension och andra förmåner på Vellinge.se/jobba-hos-oss.
Kontaktpersoner på detta företaget
Tove Svensson
040-425020
Karin Johansson
040-425056
Laila Hedlund
040-425021
Rektor Tove Svensson
040-425020
Specialpedagog Gunilla Ranelid
Lärarförbundet Karin Johansson
040-425056
Lärarnas Riksförbund Lars Hemzelius
Förskolechefs-/Rektorsassistent Laila Hedlund
040-425021
Köksmästare Noureddine Harkati
040-425023
Rektor/Platschef Tove Svensson
040-425020