OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vi söker kock på heltid med start från 1 maj 2022
Hörte Brygga -Det bästa ur den skånska myllan.
Hörte Brygga ligger i det lilla vitkalkade huset nere i Hörte hamn. Vi jobbar med årstiderna och följer rytmen av människor som vill unna sig. Överflöd av råvaror och människor, då det blir varmare och grönt och färre när det är kallt och brunt. Hos oss serveras det bästa ur den skånska myllan, vildplockat eller från våra samarbete med ambitiösa bönder/odlare. Rått, mjölksyrat, syltat, saltat, saftat, inlagt, rökt, långkokt, bryggt, jäst och cirkulärt. Maten lagas efter filosofin: ”Med kunskap och bra råvaror finns det ingen anledning att krångla till det”…
Nu söker vi en passionerad kock som älskar att jobba med och nära naturen och som gärna byter lysrör mot solljus. Och som kan förstå tjusningen med detta även när väder och vind ligger på. Tjänsten är heltid och tillsvidare med årsbaserad timbank. Mer jobb på sommaren och mindre på de kallare månaderna. Eftersom vi enbart jobbar med skånska, obesprutade råvaror helt utan matsvinn, så krävs det att man är organisatoriskt lagt och gillar att planera och strukturera. I uppgifterna ingår även producentbesök och inköp. Köket är dessutom öppet och kockarna går med all mat ut till gäst så det krävs även att man har en socialsida och inte är rädd för att snacka och synas och har ettintresse av att lära sig allt om vad som finns på tallriken och varför. Har du dessutom ett brinnande intresse för att minska ditt avfall och avtryck på den här planeten, och med det kan tänka utanför boxen för att jobba mot att bli Sveriges hållbaraste restaurang så är jobbet ditt.
Lön enligt överrenskommelse, givetvis med OB, semesterersättning, FORA mm. Sommelierutbildning är meriterande. Okvalificerade ansökningar hamnar i papperskorgen.
Vi är med i Visita.
Varmt välkommen till vårt lilla paradis i Hörte. Vi ser fram emot att bli ännu bättre med dig i familjen.