Kock till höstsäsongen på Camp Ripan i hjärtat av Kiruna

Arbetsbeskrivning

Om kunden
Camp Ripan är ett familjeföretag som välkomnar såväl långväga konferensgäster som privatpersoner. Att skapa upplevelser för gästerna vare sig det handlar om en avslappnande stund i Aurora spa till fartfyllda äventyrsupplevelser i den omvälvande naturen görs det med stort hjärta och eftertanke. En central del i verksamheten är restaurang Ripan som med stort fokus på lokala råvaror och matlagningstekniker skapar utsökta smakupplevelser som lockar både öga och gom. Besökare från världens alla hörn har gjort att hotellet utformat en plats för alla att få uppleva det spektakulära Kiruna i sin helhet vare sig det är utomhus eller inomhusgenom genomtänka inredningsval som speglar naturen och kulturen i det arktiska landskapet.Om tjänsten
Restaurang Ripan letar nu efter en kock. Maten i restaurangen ska precis som hotellet i sin helhet spegla Kiruna och dess natur, därmed är det starkinriktningpå lokalt producerade råvaror och här lagas mat med influenser från den svenska, samiska och tornedalska kulturen. Traditionella rätter blandas upp med moderna smaker och matlagningstekniker för en intressant smakupplevelse att minnas. Som kock på restaurangen behöver du ha intresse för att lära dig de traditionella teknikerna och rätterna men också ha ett modernt och nytänkande sätt i din matlagning. Du behöver ha några års erfarenhet av yrket men det viktigaste är ditt intresse och passion för matlagningen. Du kommer att arbeta i ett härligt och sammansvetsat team som alla brinner för att leverera en utsökt matupplevelse till gästerna. Att vara en god lagspelare och ha en tydlig kommunikation med dina kollegor är viktigt för att lyckas i rollen.
Din profil
Längtar du efter en spännande utmaning? I natursköna Lappland får du en vardag i närhet med äventyr och spektakulära omgivningar. Möjligtvis bor du redan i Kiruna eller är sugen på att testa på livet i det arktiska landskapet för en period.Oavsett kommer arbetet som kock på Camp Ripan erbjuda en arbetsplats för dig att utvecklas i.
Du är nyfiken på att lära dig om den spännande matkulturen i norr med influenser från kulturerna i närområdet. Såklarthar du ett driv av att alltid laga mat som håller en hög kvalitet i både smak och utseende. Att vara en teamplayer som har lätt för att ha många bollar i luften sitter i ryggraden och du är kommunikativ i ditt sätt att arbeta.

Vi söker dig som
Har minst 2 årserfarenhet av á la carte kök
Har ett stort intresse och passion för mat
Vill utvecklas inom din yrkesroll
Är prestigelös och flexibel i ditt arbete
Talar svenska och engelska obehindrat

Övrig information
Period: 1 september-31 oktober(viss flexibilitet)
Omfattning: Heltid med varierande arbetstider, främst kvällar och helger
Lön: Enligt överenskommelse
Boende: Personalbostad med eget badrum, delat kök och vardagsrum tillhandahålls mot låg avgift
Om oss
Carotte Staff är rekryterings- och bemanningsföretaget inom Carotte Group som hjälper våra kunder med allt från nyckelpositioner och andra tjänster på heltid till korta deltidsuppdrag. Vi skräddarsyr uppdragen efter våra kunders behov och drivs av att förstå varje kunds specifika behov på djupet. Carotte Staff är specialiserade på roller inom servicebranschen och besöksnäringen.
Sök tjänsten genom att klicka på "Ansök här!". Vi tar inte emot ansökningar via mejl men om du har några frågor eller funderingar tveka inte att mejla oss på eveliina.myllymaki@carotte.se

Kontaktpersoner på detta företaget

Sandra Bäckman

Sarah Högbacka

Oscar Ohlsén

Fideli Svensson

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Carotte Staff
  • 1 plats
  • 11 dagar - upp till 3 månader
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 8 augusti 2024
  • Ansök senast: 14 september 2024

Besöksadress

Tegeluddsvägen 92, Stockholm
None

Postadress

Tegeluddsvägen 92
Stockholm, 11528

Liknande jobb


12 december 2024

Kock Hamnkrogen Kristianopel

Kock Hamnkrogen Kristianopel

26 december 2024

Kock med  kunskap

Kock med kunskap

25 december 2024