Kock till hotellet på gränslandet mellan fjäll och skog

Kock till hotellet på gränslandet mellan fjäll och skog

Arbetsbeskrivning

Välkommen till ett äventyr i Storuman, porten till den norrländska fjällvärlden mitt i Lapplands hjärta!
Storuman är platsen där vägar och människor möts. Centralt belagd i vår region och som knutpunkt för europavägarna E45 och E12 har Storuman en centralort som erbjuder ett brett omfång av service och upplevelser.
Mitt i allt detta finner du oss med våra anläggningar för boende, mat och upplevelser. Hotellet är nära och vackert inbäddat vid huvudleden och har öppet 365 dagar per år. Alltid med personlig service och lösningar för de flesta behov. Här möts affärsresenärer, långliggare och konferensgäster. Och förstås även många som reser privat eller för aktiviteter och läger.
Här skapar våra vackert dramatiska omgivningar starka upplevelser och oförglömliga minnen, vid gränsen mellan trolska skogslandskap och magiska fjällområden. Vår önskan är att få ge alla våra besökare ett unikt minne för framtiden. Vi gör det genom att bjuda in till vår storslagna natur och alla de aktiviteter den möjliggör, men framför allt genom att erbjuda så personligt och flexibelt anpassad service som möjligt till samtliga av våra gäster och deras unika behov.
Detta serviceutbud innefattar bland annat vår mycket väl uppskattade restaurang dit vi nu söker förstärkning i form av en erfaren, lösningsorienterad och kreativ köksmedarbetare med planeringsförmåga.
Arbetsuppgifterna inkluderar bland annat frukostförberedelser, lunch- och middagsbuffé, à la carte under kvällar samt bakning inför helger och speciella tillfällen.
För att lyckas i rollen tänker vi att du har erfarenhet av köksarbete, gärna i egenskap av kökschef men detta är inget krav. Vidare söker vi någon som är snabbtänkt, flexibel, uppfinningsrik och initiativtagande då man aldrig kan förutse vilka önskemål som väntar runt hörnet. Med det sagt är det även viktigt att kunna se framåt och planera utifrån beläggning, behov, önskemål och tillgång till råvaror. Vi värdesätter även matens visuella intryck och söker därför någon med öga för gastronomisk estetik och allmän presentation av ätbara ting. Samarbetsvillighet behöver kanske inte ens nämnas. Vi har ett underbart team på Hotell Toppen där alla är lika villiga att ta på sig precis vilken uppgift som helst—för att underlätta för varandra och för att i slutändan kunna erbjuda en så smidig och tillfredsställande upplevelse för våra gäster som möjligt.
Tjänsten är på heltid och innefattar morgon, dag, kväll och helg på ett rullande schema. Tillträdes enligt överenskommelse. Observera att vi tillämpar löpande urval och att det således kan hända att vi bestämmer oss för en kandidat innan sista ansökningsdag har passerat. Därför uppmuntrar vi dig att skicka in din ansökan så fort som möjligt.
Vid frågor om tjänsten eller allmänt om hotellet, vänligen kontakta oss på elisabet@hotelltoppen.se.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Hotell Toppen STORUMAN
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 12 oktober 2022
  • Ansök senast: 11 november 2022

Besöksadress

Blå Vägen 238
None

Postadress

None
STORUMAN, 92331

Liknande jobb


Kock, à la carte

Kock, à la carte

20 december 2024

20 december 2024

Kock/Köksnisse

Kock/Köksnisse

19 december 2024

Kock med start januari/februari

Kock med start januari/februari

19 december 2024