OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vi söker en kock med härligt driv och känsla för detaljer som vill vara med och utveckla restaurangen på Hovås Kallbadhus. Gästerna ska mötas av god mat, vacker miljö och ett varmt mottagande. Vi är inne i expansiv och spännande fas där vi vill att du är delaktig i vår vision att sätta Hovås Kallbadhus på kartan som den självklara destinationen i Göteborg.
Vi har påbörjat utbyggnaden av vår paviljong och har många fler planer för hur Hovås Kallbadhus ska utvecklas – och vi vill att du är med och skapar den resan!
Kvalifikationer och egenskaper
Ett brinnande intresse för mat, smak och textur!
Stor erfarenhet av à la carte-, lunch- och festvåningsmatlagning.
Du behöver vara självgående i köket och kunna hantera både prepp, varm- och kallkök samt luckan.
Struktur, hygien och egenkontroll är en självklarhet för dig.
Yrkesutbildning inom restaurang ser vi varmt på.
Självklart är du en god lagspelare som vill utvecklas och dela med dig av din egen kunskap.
Arbetsuppgifter
Du kommer vara en del av vårt kocklag men förväntas kunna arbeta självständigt. Arbetet är under vinterhalvåret mestadels dagtid både vardag och helg med en till två kvällar per vecka. Sommarhalvåret även kväller.
Vi erbjuder rätt person ett spännande arbete i ett företag med hög utvecklingspotential. Tjänsten är deltid till att börja med. Vi har kollektivavtal med Unionen och HRF. Stor vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper.
Är detta du? Välkommen med din ansökan senast den 15 november: CV, personligt brev och gärna bild. Namnge dokumenten med ditt namn, tack! Urval och intervjuer sker löpande så ansök så snart som möjligt! Har du frågor om tjänsten så ring eller maila Charlotte Davidson, VD, 0709-423292, lotta@hovaskallbadhus.se
#jobbjustnu
Kontaktpersoner på detta företaget
Kökschef Henrik Olsson
031-28 61 71
Driftschef Maria Löberg
031- 360 70 73
Drifschef Maria Löberg
031-3607073
VD Charlotte Davidson
031-360 70 70
VD Charlotte Davidson
031286171