OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Inagårdens verksamhet startade 1998 med en vårdplats och har sedan dess vuxit och utvecklats till att i dag bestå av totalt 40 vårdplatser fördelat mellan Tärnsjö och Älvkarleby. Vårt arbete har under åren lett fram till enastående individuella resultat. Vi arbetar utefter de vi benämner Inagårdsmodellen vilken grundar sig i ett miljöterapeutiskt synsätt och vi tillämpar metoder såsom LAB och MI i vårt dagliga arbete.
Våra grundläggande värderingar är att alltid utgå ifrån vad som bedöms vara bäst för den boende, vi sätter den boende i fokus i allt vi är och allt vi gör. Dessa värderingar är ett stöd i vårt dagliga arbete och hjälper oss att nå våra mål och ge så goda förutsättningar som möjligt för den boende.
För att du ska trivas hos oss tror vi därför att det är viktigt att du känner igen dig i våra värderingar och att du strävar efter en positiv utveckling för de boende.
ARBETSUPPGIFTER
På Inagården serverar vi mat till de boende samt personal som har pedagogiska måltider. Som kock på Inagården ansvarar du för den dagliga driften i köket. I det ingår bland annat beställningar, egenkontroll, följa uppsatta riktlinjer samt att lunch och middag tillreds varje vardag, samt att förbereda måltider inför helgen. Det ska tillredas ca 40 måltider per tillfälle.
En del klienter som bor på boendet har även sin dagliga sysselsättning i köket, vilket innebär att du har hjälp utav dem under din handledning.
KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har gymnasial utbildning inom restaurang eller liknande. Gärna mångårig erfarenhet utav yrket som kock.
Du behöver ha god kännedom om Livsmedelsverkets hygienföreskrifter och rekommendationer samt vara insatt i HACCP.
ÖVRIGT
Arbetstiden är belagd vardagar mellan klockan 08.00-16.00.
Vikariatet sträcker sig från v25 tom v31.