Kock till Hyttbäcken Fagersta

Kock till Hyttbäcken Fagersta

Arbetsbeskrivning

Vill du vara en del av något större?
Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo!

Restaurang Hyttbäcken drivs på uppdrag åt Seco Tools AB och Epiroc Drilling Tools AB och i den dagliga driften serverar vi runt 400 lunch på plats per dag utöver detta så skickar vi ca 100 matlådor/ dag samt 70 portioner till Restaurang Arken. I våra 13 konferensrum konfererar våra gäster i en gemytlig miljö. Vi levererar även matlådor och catering i Fagersta med omnejd och arrangerar både stora och små event så som middagar, familjedagar, julfester och matlagningsaktiviteter.

På Hyttbäcken har både medarbetare och verksamheten stora möjligheter att utvecklas och där har du som en i köksteamet en viktig roll. Vi är just nu i ett expansivt skede och söker dig som är redo att tillsammans med Team Hyttbäcken forma framtidens restaurang och konferensanläggning i Fagersta.

Vi söker nu en medarbetare till ovanstående uppdrag. Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och utvecklande.

Du kommer främst att arbeta med: 


• Matlagning, varm och kallkök
• Menyplanering
• Egenkontroll HACCP
• Inköp

Vad du bidrar med: 

Vi ser att du som söker är en utbildad kock med god vana av yrket. Du har ett brinnande matintresse och är självständig samt kreativ i ditt arbete, du kommer även att arbeta i vårt menyplaneringsprogram, inventering samt haccp. Vidare delar du våra värderingar laganda, serviceanda och utveckling.  

Vad vi erbjuder

Att arbeta med Sodexo är mer än ett jobb; det är en chans att vara en del av något större. Du kommer att tillhöra ett företag och ett team som värdesätter dig för dig; du kommer att agera målmedvetet och påverka genom dina vardagliga handlingar; och du kommer att kunna trivas på ditt eget sätt. Dessutom erbjuder vi: 


• Flexibel och dynamisk arbetsmiljö 
• Tillgång till löpande utbildning och utvecklingsprogram 
• Möjligheter att växa inom företaget 
• Stort fokus på hälsa och säkerhet  
• Volontärarbete på betald arbetstid 

Om tjänsten 

Heltid, dagtid. Måndag till fredag, helger och kvällar förekommer. 

Frågor om tjänsten och rekryteringsprocessen besvaras av Platschef Johan Fridholm, johan.fridholm@sodexo.com Observera att vi endast tar emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Din ansökan vill vi ha senast 2024 11 15. 

Mer om Sodexo och vilka vi är 


• Vårt syfte, hållbarhetsarbete och våra tjänster 
• Medarbetarsidorna Mitt Sodexo 

 Ansök idag! 

 


Sodexokoncernen
Sodexo grundades av Pierre Bellon i Marseille 1966 och är världsledande inom hållbar mat och erbjudanden inom lärande, arbete, hälsa och nöje. Sodexokoncernen är unik genom sitt oberoende och grundarfamiljens delägande, sin hållbara affärsmodell och serviceutbudet med måltidstjänster och FM-tjänster. Dessa erbjudanden möter alla utmaningar i vardagen med ett dubbelt mål: att förbättra livskvaliteten för våra medarbetare och dem vi erbjuder våra tjänster, och att bidra till ekonomiska, sociala och miljömässiga framsteg i de samhällen där vi är verksamma. För oss går tillväxt och socialt engagemang hand i hand. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag, för ett bättre liv för alla.

Kontaktpersoner på detta företaget

Jimmy Andersson, Restaurangchef
46 8-5788 5622
MariaNordström, Housekeeper

LindaJaensson,
08-5788 5938
IngelaLundström, Receptionschef
090-108749
MariaWestman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Ingela Lundström, Receptionschef
090-108749
Jimmy  Andersson, Restaurangchef
46-8-5788 5622
Carina Runermark, Arbetsledare
08-57883069
Maria Westman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Tommy Öhman,

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Sodexo AB
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 16 september 2024
  • Ansök senast: 24 oktober 2024

Besöksadress

Muréngatan
None

Postadress

Box 47620
Stockholm, 11794

Liknande jobb


Måltidsservice Varberg söker erfarna kockar

Måltidsservice Varberg söker erfarna kockar

28 oktober 2024

Kökspersonal och kockar säsongen 2025

Kökspersonal och kockar säsongen 2025

28 oktober 2024

Timvikarie kock till kostenheten

28 oktober 2024

Kock till anstalten Viskan

Kock till anstalten Viskan

28 oktober 2024