OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Region Västerbotten arbetar för att god hälsa och hållbar utveckling ska stärka varandra. Vi tar ansvar för en jämlik välfärd och för att forskning och innovation ger resultat.
Intern Service i Lycksele är en enhet som ingår i Region Västerbottens Serviceorganisation. Här jobbar cirka 40 medarbetare med ansvar för kost, café, lokalvård, källsortering, intern logistik, reception, entrévärd, patienttransporter och personalbostäder. Vi ansvarar för att kosten till främst patienter men även till besökare och personal. Vår vision är att vara sjukvårdens bästa servicepartner.
Vi söker dig som vill jobba inom kostverksamhetens produktionskök vid Lycksele lasarett.
ARBETSUPPGIFTER
Som kock hos oss ger du viktig service och möjliggör insatser som påverkar många i vardagen. Du blir en viktig person för våra vårdavdelningar, Lycksele lasaretts personal samt patienter och besökare. Vår arbetsplats präglas starkt av kundfokus, samarbete och arbetsglädje. Lycksele lasaretts produktionskök producerar cirka 150 luncher per dag och 50 middagar.
Som kock hos oss har du ett genuint intresse för mat, har kunskap och passion för att ge patienten, personal och besökare en upplevelse vid måltiden. Vi arbetar för helheten i uppdraget med att servera säker, god, hållbar och näringsriktig kost. Du jobbar med alla förekommande uppgifter i ett storkök (rotation tillämpas på arbetsplatsen).
Arbetsuppgifterna varierar från tillagning av mat i produktionsköket, disk, städ, specialkost i dietköket, varumottagning och varupaketering till våra kunder. Viss administration förekommer också då vi skriver ut beställningar och recept från kostdataprogram. Vi serverar måltider 365 dag per år vilket innebär dagtid och helgarbete. Vår kostverksamhet har gott renommé både vad gäller matens kvalitet och vår service. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet genom måltiden är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till köket.
KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad kock med avslutad 3-årig, (alternativt 2-årig äldre) gymnasieutbildning med inriktning restaurang- och livsmedelsprogrammet eller eftergymnasial utbildning till kock som bedöms likvärdig. Erfarenheter från sjukhuskök är meriterande.
Vi söker dig som är ansvarstagande och har förmåga att vara flexibel och leverera bra kvalité i högt tempo. Du ska kunna arbeta både självständigt och i grupp samt vara serviceinriktad. Viss datavana krävs.
Att tala, läsa och skriva på svenska är nödvändigt. Arbetet präglas av många kontaktytor i sjukhusmiljö och då ställs stora krav på att vara serviceinriktad och flexibel. I ditt arbete tar du eget ansvar och har förmågan att organisera och prioritera ditt arbete.
Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.
ÖVRIGT
Läs mer om våra förmåner för dig som jobbar med oss på webbsidan
https://www.regionvasterbotten.se/nar-du-jobbar-hos-oss/att-vara-medarbetare
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv.