OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Du ska tycka matlagning är roligt, brinna för att arbeta med bra råvaror samt kunna och vilja skapa menyer från grunden med en hållbarhetstänkande utgångspunkt. Du kommer arbeta i nära samarbete med vår köksmästare Petter Jeppsson som gillar att inspirera och att bli inspirerad i sin matlagning. Ni ska kunna komplettera varandra och kommer jobba både tillsammans men också en del självständigt i köket.
Du ska kunna arbeta i team med övrig personal i restaurangen och kommer vara med och påverka luncher och kvällsmenyer. Vi vill att du ska komma med egna initiativ och ideér. Tillsammans med vår köksmästare planerar ni menyer, luncher och beställer varor från våra lokala leverantörer. Vår köksmästare söker en person som kan inspirera och samarbeta. Vårt kök är inriktat på ekologiskt, hållbart och närproducerat så långt det går och all mat lagas från grunden. Hittar vi rätt person finns möjlighet till anställningskontrakt tillsvidare då vi är en växande verksamhet.
Om oss
Restaurangen är verksamhetens hjärta! Det är här kreativiteten och magin får komma till sin rätt, när gårdens köksmästare väljer ut säsongens bästa råvaror och vår sommelier sätter ihop ett passande dryckespaket för att leverera en meny i världsklass. Vårt mål är att ge gästerna en oförglömlig upplevelse med mat och dryck i fokus. Men på Ivögården Mat & Vingård har vi även ett Gårdshotell med 15 rum där gästerna kan bo över. Samt att vi är en Vingård där vi tillverkar eget vin som sedan säljs i restaurangen. Vi arrangerar även event som vinprovningar, konferens, bröllop & fest.
Känner du att detta är något som hade passat dig?Tveka inte att kontakta oss!
Glöm inte att det är viktigt att skicka ditt CV, personligt brev och löneanspråk tillsammans med din ansökan.
Vi behandlar våra ansökningar löpande och finner vi dig intressant och passande hos oss, hör vi därefter av oss till er och bokar in ett möte.
Välkommen att skicka din ansökan till oss via mail: info@ivogarden.se