OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Är du kock med vana från kallkök och har en stor passion för matlagning med härliga råvaror? Talar du både svenska och engelska? Då har vi jobbet för dig.
Hur ser din arbetsdag ut?
Du kommer att arbeta som en i teamet av kockar hos oss så det är viktigt att du är en lagspelare. Att laga mat från grunden med råvaror av hög kvalitet är något du kommer att göra dagligen. Hos oss finns möjligheten att jobba vid olika stationer i köket.
Vem trivs här?
Vi söker dig som har minst 8 års erfarenhet från att jobbat i kallkök. Du får gärna ha kunskap om tillredning och utformning av desserter. Som person är du positiv, tillförlitlig och strukturerad. Du har en naturligyrkesstolthet och strävar ständigt efter att uppnå en högre kvalitet i ditt arbete. Du är kreativ och är van vid att alltid leverera mat av högsta nivå och du vill fortsätta att utvecklas i din yrkesroll samt att utveckla och förbättra Taverna Brillo. Din samarbetsförmåga är god samtidigt som du har förmågan att självständigt kunna ta ett helhetsansvar för just ditt kök. Du måste vara van vid ett högt arbetstempo och du talar svenska eller engelska flytande.
Vi lägger stor vikt vid din personlighet.
Vad erbjuder vi?
Hos oss får du förmånen att jobba mitt i Stockholms hjärta med storstadspulsen utanför. Våra arbetsdagar är fulla av förväntningar och unika upplevelser. Hos oss är vardagen varierande och vi är en trivsam arbetsplats med bra förmåner så som friskvårdsbidrag, rabatt på våra restauranger, kompetensutveckling i vår interna akademi med mera.
Denna tjänst är en tillsvidareanställning som startar med sedvanlig provanställning om 6 månader. Dina arbetstider kommer att vara både dag- och kvällstid samt helger.
Är du intresserad?
Tveka inte att höra av dig till oss! Skicka in din ansökan redan idag. Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden.
Varmt välkommen med din ansökan!
Om oss
Svenska Brasserier är ett samlingsnamn för Sturehof, Sturehofs Matmarknad, Riche, Teatergrillen, Taverna Brillo, Luzette, Ulriksdals Värdshus och AIRA.
I likhet med internationella brasserier har vi inspirerats av stora restauranger med många sittplatser och generösa öppettider, men till skillnad från våra förebilder, har våra restauranger sin utgångspunkt i svensk gastronomi och estetik.
Svenska Brasserier har en värdegrund som vilar på orden: generositet, tillgänglighet, trovärdighet och underhållande.