OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Stockholm utvecklas och förändras för framtiden. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.
Arbetsplatsbeskrivning
Vi är en F-3 skola på Norrmalm med cirka 186 elever och 30 personal.
Vår skola är utspridd på olika adresser och i hjärtat av huvudbyggnaden ligger vår skolrestaurang som är ett välutrustat tillagningskök. På Karlbergs skola förbereder vi eleverna för framtiden. Vi erbjuder våra elever en trygg skola där de får möjlighet att utveckla en hög kompetens när det gäller digitala verktyg. Våra elever är också delaktiga och får inflytande genom olika ambassadörsuppdrag. Vi arbetar utifrån salutogent förhållningssätt och tillgänglighet samt anpassar skolans lärmiljöer för att skapa en skola för alla.
Vår skolrestaurang strävar efter att få eleverna att förstå vikten av att äta mera frukt och grönsaker genom att erbjuda en eller flera vegetariska alternativ varje dag och att servera två helt vegetariska måltider varje vecka. Skolrestaurangen erbjuder även en nyttig och färgglad salladsbuffé för att uppmuntra eleverna till att välja ett mer hälsosamt och klimatsmart alternativ.
Lägg till länk till skolan: https://grundskola.stockholm/hitta-grundskola/grundskola/karlbergs-skola-f-3/
Arbetsbeskrivning
Vi söker dig som är trygg i din egen kompetens med en stark social förmåga som låter dig hålla en positiv och utåtriktad inställning till såväl elever som personal. Du arbetar alltid proaktivt för att möjliggöra förbättringar och förändring i rätt riktning.
Vi söker efter en person som med eget driv och vilja kan lyfta våra luncher och mellanmål till något alldeles speciellt. Du kommer vara den person som alla elever och all personal träffar varje dag vilket gör att du behöver vara en socialperson som är bra på att skapa relationer och kommunicera.
Maten som serveras i skolrestaurangen ska alltid vara, god, tilltalande, modern, nyttig.
Tillsammans arbetar vi för att minska matsvinnet, höja andelen ekologiskt och utveckla skolmåltiden. Skolmaten är viktig för att eleverna ska få en bra skoldag och skolresultat.
Arbetsuppgifter:
• Arbetsleda, strukturera, fördela och genomföra arbetet i köket.
• Beredning och tillagning av skolmåltider, inklusive specialkost
• Planera matsedlar samt göra beställning av livsmedel från avtalade leverantörer i inköpsportalen Agresso.
• Ha kunskap om, och se till att genomföra, specialkost, säker mat och att Skollagens krav på näringsriktig mat uppfylls
• Bevaka att lagar, förordningar och riktlinjer inom verksamhetsområdet följs
• Genomföra och ansvara för egenkontroll och HACCP
• Skapa en positiv, utvecklande och hållbar arbetsmiljö i köket inom satta ramar
• Ansvara för den ekonomiska uppföljningen i köket
• Du ansvarar även för arbetet med våra restaurangambassadörer och är även delaktig i planering av hälsoveckan.
Kvalifikationer
Vi söker dig som har gått 3-årigt gymnasium inom restaurang/livsmedelsprogrammet eller annan dokumenterad utbildning inom området.
Du har minst 3-4 års erfarenhet inom storkök/restaurang, god datorvana.
Erfarenhet av arbetsledning är meriterande.
För att lyckas i rollen som kock krävs det att du är organiserad, stresstålig och tycker om att arbeta strukturerat. Du har en hög arbetsmoral och har lätt för att samarbeta med dina kollegor. Det är viktigt att du ser och bemöter medarbetare och matgäster på ett trevligt och professionellt vis. Du har god förmåga att utrycka dig i tal och skrift.
Övrigt
Övrigt
I Stockholms stad finns drygt 140 grundskolor och 30 gymnasieskolor med olika inriktningar.
Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.