OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Clarion Hotel Örebro/Kitchen & Table Örebro
Trivs du i en levande och avslappnande atmosfär? Är du en stjärna på service? Varmt välkommen till oss på Clarion Hotel Örebro och Kitchen & Table Örebro.
Clarion Hotel Örebro är beläget på Kungsgatan i centrala Örebro och är ett internationellt fullservicehotell med 136 rum, konferensavdelning och egen restaurang, Kitchen & Table i samarbete med Marcus Samuelsson
Vi söker nu en kock
Kitchen & Table Örebro ligger i gatuplan på Clarion Hotel Örebro, Kungsgatan 14. Restaurangen öppnade i oktober 2013.
New Yorker Marcus Samuelsson har bestämt sig för att föra in Manhattans internationella smaker och kök till Skandinavien, för att kombineras tillsammans med lokala råvaror med syftet att ge dig spännande och uppfriskande smaksensationer. Vi tror på att Fine Dining ska vara Fun Dining och strävar efter att skapa möten; med personalen, köket och framförallt gästerna runtomkring. Med familjära miljöer bjuder vi på lokala klassiker med internationell standard och smak.
Du är en serviceinriktad person med massor av energi som gärna smittar av sig både till gäster och kollegor. Du är kreativ och brinner för ditt yrke.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 65%, fördelad på kvällar och helger. Vi ser gärna att du har utbildning och erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
Skicka din ansökan till Nathalie Ekholm, nathalie.ekholm@choice.se
Tillträde efter överenskommelse. Intervjuer kommer ske löpande, skicka din ansökan senast 9 september.
Här kan du läsa mer om restaurangen www.kitchenandtable.se/orebro
Här kan du läsa mer om Clarion Hotel Örebro
https://www.nordicchoicehotels.se/clarion/clarion-hotel-orebro/