OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vi söker en kock till varmköket i vårt produktionskök i Märsta.
Vi tillagar och levererar ca 7000 portioner/dag. Våra kunder är sjukhus, äldreboenden, hemmaboende pensionärer och flyktingboenden. Vi är ca 70 medarbetare i Märsta och vi producerar mat alla dagar om året.
Hur ser din dag ut?
Maten produceras enligt Cook and Chill metoden för leverans kall till kunderna en eller ett par dagar efter produktion. Detta innebär att det inte är samma tidspress i arbetet som i ett kök som producerar och levererar varm mat till kunder/gäster. Du följer vår egenkontroll program och deltar aktivt i det dagliga praktiska arbetet. Du skall tillsammans med arbetsledaren och din arbetsgrupp utveckla och förbättra arbetsmetoder och arbetssätt i syfte att säkerställa leverans med säker livsmedelshantering, god kvalitet och hög kundnöjdhet, samtidigt som du entusiasmerar, utvecklar i arbetet. Du rapporterar till arbetsledaren i köket.
Vem söker vi?
Vi söker dig som är har kockutbildning och eller minst 5 års erfarenhet av arbete som kock. Krav är dock utbildning i Livsmedelshygien (HACCP). Krav är också att du har erfarenhet av arbete i storkök eller produktionskök.
Du är trygg som person och tycker det är viktigt att ha roligt på arbetet. Du kan ta vara på allas kompetens, och är bra på att inspirera och motivera dina medarbetare. Du har en förmåga att kommunicera bra med dina kollegor. Du har en bra förmåga att samverka och samarbeta i din arbetsgrupp och även med övriga medarbetare på arbetsplatsen.
Som person är du ordningsam, engagerad, initiativtagande och bra på att organisera arbetet. Vidare har du lätt för att få kontakt med andra och trivs med att samverka och samarbeta med andra mot uppsatta mål. Datavana är merit. Du skall ha goda kunskaper i svenska språket.
Tjänsten är på heltid eller deltid med tjänstgöring varannan helg och schemalagda röda dagar.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta arbetsledaren för köket
Maria Löfqvist (Grindemo) per mail;maria.grindemo@sodexo.com
Välkommen med din ansökan senast 2021-04-18.
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.
Ansökan kan endast göras via vår hemsida.
Sodexo grundades av fransmannen Pierre Bellon år 1966. Med hjälp av några tusen franska francs på fickan och stor entreprenörsanda startade han ett litet företag som levererade mat till företag i hans hemstad Marseille. Idag är Sodexo en av världens största arbetsgivare med verksamheter i 64 länder. Vi är världsledande inom Quality of Life Services vilket betyder att vi varje dag arbetar med målet att bidra till människors livskvalitet.
Genom över 100 olika tjänster effektiviserar och säkerställer vi att olika servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser, t ex: lokalvård, arbetsplats-, måltidstjänster. Vi driver även hjälpmedels- och konferensverksamhet.
Vårt brinnande engagemang för hållbarhet, att utveckla våra medarbetare och främja mångfald är vida känt runt om i världen och har resulterat i en mängd prestigefyllda utmärkelser. I Sverige omsätter vi 371 miljoner euors och sysselsätter 6400 medarbetare. Det gör oss till ett av Sveriges ledande Service Managementföretag.
Kontaktpersoner på detta företaget
Jimmy Andersson, Restaurangchef
46 8-5788 5622
MariaNordström, Housekeeper
LindaJaensson,
08-5788 5938
IngelaLundström, Receptionschef
090-108749
MariaWestman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Ingela Lundström, Receptionschef
090-108749
Jimmy Andersson, Restaurangchef
46-8-5788 5622
Carina Runermark, Arbetsledare
08-57883069
Maria Westman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Tommy Öhman,