OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vi är mer än bara en arbetsgivare
Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Det vi har gemensamt är våra värderingar; serviceanda, laganda och utveckling. Med våra tjänster bidrar vi till ökad livskvalitet. Vi uppskattar socialt ansvar och samhällsengagemang. Vi bryr oss helt enkelt om varandra och vårt samhälle, och erbjuder trygghet, tillit och glädje.
Vi söker en kock till varmköket i vårt produktionskök i Märsta. Vi tillagar och levererar ca 7000 portioner/dag. Våra kunder är sjukhus, äldreboenden, hemmaboende pensionärer och flyktingboenden. Vi är ca 70 medarbetare i Märsta och vi producerar mat alla dagar om året.
Hur ser din dag ut?
Maten produceras enligt Cook and Chill-metoden för leverans kall till kunderna en eller ett par dagar efter produktion. Detta
innebär att det inte är samma tidspress i arbetet som i ett kök som producerar och levererar varm mat till kunder/gäster. Du
följer vårt egenkontrollprogram och deltar aktivt i det dagliga praktiska arbetet. Du skall tillsammans med arbetsledaren och
din arbetsgrupp utveckla och förbättra arbetsmetoder och arbetssätt i syfte att säkerställa leverans med säker livsmedelshantering, god kvalitet och hög kundnöjdhet, samtidigt som du entusiasmerar, utvecklar i arbetet.Du rapporterar till arbetsledaren i köket.
Vem söker vi?
Vi söker dig som är har kockutbildning och eller minst 5 års erfarenhet av arbete som kock. Krav är dock utbildning i Livsmedelshygien (HACCP). Krav är också att du har erfarenhet av arbete i storkök eller produktionskök. Du är trygg som person och tycker det är viktigt att ha roligt på arbetet. Du kan ta vara på allas kompetens, och är bra på att inspirera och motivera dina medarbetare. Du har en förmåga att kommunicera bra med dina kollegor. Du har en bra förmåga att samverka och samarbeta i din arbetsgrupp och även med övriga medarbetare på arbetsplatsen. Som person är du ordningsam, engagerad, initiativtagande och bra på att organisera arbetet. Vidare har du lätt för att få kontakt med andra och trivs med att samverka och samarbeta med andra mot uppsatta mål.
Datavana är merit. Du skall ha goda kunskaper i svenska språket. Tjänsten är på heltid eller deltid med tjänstgöring varannan helg och schemalagda röda dagar.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta arbetsledaren för köket
Maria Löfqvist (Grindemo) per mail;maria.grindemo@sodexo.com
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag 15/1-22.
Ansökan kan endast göras via vår hemsida.
Sodexo är världsledande inom Quality of Life Services – service för livskvalitet, en grundläggande faktor för individers och organisationers förmåga att prestera. Med verksamhet i 56 länder, servar vi 100 miljoner människor varje dag genom vår unika kombination av On-site Services, Benefits and Rewards Services och Personal and Home Services.
Genom mer än 100 tjänster erbjuder vi våra kunder integrerade servicelösningar som har utvecklats genom mer än 50 års erfarenhet inom reception, säkerhet, underhåll, städning, måltidstjänster, facilities management; allt ifrån tjänster och program som främjar medarbetarnas engagemang i lösningar som förenklar och optimerar deras rörlighet och hantering av kostnader till hushållsnära tjänster, daghem och conciergetjänster.
Sodexos framgångar grundas på vår oberoende ställning, vår hållbara affärsmodell och vår förmåga att ständigt utveckla och engagera våra 412 000 medarbetare över hela världen.
Kontaktpersoner på detta företaget
Jimmy Andersson, Restaurangchef
46 8-5788 5622
MariaNordström, Housekeeper
LindaJaensson,
08-5788 5938
IngelaLundström, Receptionschef
090-108749
MariaWestman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Ingela Lundström, Receptionschef
090-108749
Jimmy Andersson, Restaurangchef
46-8-5788 5622
Carina Runermark, Arbetsledare
08-57883069
Maria Westman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Tommy Öhman,