Kock till kollo Hästveda eller Höllviken sommaren 2022

Arbetsbeskrivning

Stiftelsen Malmö Sommargårdar anordnar sommarkoloniverksamhet i Hästveda och Höllviken för förskole- och skolbarn.

Under övriga året hyr vi ut våra stugor till skolor, förskolor och föreningar.

 

Stiftelsen Malmö Sommargårdar söker personal till vårt storkök i Hästveda och Höllviken sommaren 2022.

Vi har kolloverksamhet för Malmöbarn i Hästveda 18/6-1/8 och i Höllviken 18/6-31/7.
Personalen börjar torsdagen den 16/6.

 

Hästveda
Barnen är i åldrarna 5-13 år och de är på kollo i 13 dagar. Vi har även prova-på kollo som varar 6 dagar. Det finns tre perioder.

Period 1:     18 – 30 juni, 13 dagar
Period 2:     4 juli – 16 juli, 13 dagar                 
Period 3:     20 juli – 1 augusti, 13 dagar
Period 3a:   20 juli – 25 juli, 6 dagar
Period 3b:   27 juli – 1 augusti, 6 dagar

Hästveda ligger 12 mil norr om Malmö, vid en fin badsjö i skogsmiljö. Här finns Barnens by som består av 13 stugor med barn från 7 år, för de yngre barnen finns Essestorpgården som ligger strax utanför Barnens by. Alla stugorna har plats för 24 barn.

 

Höllviken
Barnen är i åldrarna 5-11 år och är på kollo i 5, 6 eller 10 dagar. Det finns 5 olika perioder.

Period 1:     18 juni - 23 juni, 6 dagar
Period 2:     26 juni - 5 juli, 10 dagar
Period 3:     8 juli - 17 juli, 10 dagar
Period 4:     20 juli - 25 juli, 6 dagar
Period 5:     27 juli – 31 juli, 5 dagar

Höllviken ligger 2 mil söder om Malmö, nära hav och sandstrand. Här finns Sagostunderna med två stugor, Röda och Gula stugan med barn i åldrarna 7-11 år samt Blå stugan med barn i åldrarna 5-8 år. I Höllviken finns även Nybygget en stuga med barn i åldrarna 7-11 år. Alla stugorna har plats för 24 barn.

 

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som är engagerad och har viljan att utveckla måltiderna till en av dagens höjdpunkter för våra kollobarn och vår personal.

All mat lagas i moderna storkök.

I Höllviken äts alla måltider i vår matsal och i Hästveda äter 4 stugor i matsalen varje dag och till resten av stugorna levereras maten ut i värmekantiner.
I Höllviken lagas ca 130 portioner till varje måltid och i Hästveda lagas ca 450 portioner lunch och middag.

Arbetsuppgifter som kock:

- Lagar mat inklusive specialkost, sallader/råkost samt vegetarisk mat
- Upprätthållande av egenkontroll
- Städning av kök
- Andra vanligt förekommande arbetsuppgifter i storkök

 

Kvalifikationer
Du har minst gymnasieutbildning inom restaurang och storhushåll, alternativt annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Erfarenhet av matlagning i skolrestaurang eller förskola är meriterande liksom kunskap och erfarenhet inom vegetarisk matlagning samt specialkost.

Stiftelsen Malmö Sommargårdar strävar efter att våra medarbetare ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen i Malmö. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

 

Villkor
Tjänsten kräver att du har ett godkänt utdrag ur polisens belastningsregister, arbete med barn och unga. Detta bör du ha med dig vid intervjun.

Vi vill att vår personal arbetar alla perioderna.

Du måste vara 18 år fyllda för att arbeta hos oss.

Tjänsten börjar den 16/6 och du kommer att arbeta på ett schema där även arbete på helger ingår.

Anställningsintervjuer samt tillsättande av tjänster sker löpande under ansökningstiden.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Malmö Sommargårdar
  • 2 platser
  • 11 dagar - upp till 3 månader
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 17 februari 2022
  • Ansök senast: 28 februari 2022

Liknande jobb


Måltidsservice Varberg söker erfarna kockar

Måltidsservice Varberg söker erfarna kockar

28 oktober 2024

Kökspersonal och kockar säsongen 2025

Kökspersonal och kockar säsongen 2025

28 oktober 2024

Timvikarie kock till kostenheten

28 oktober 2024

Kock till anstalten Viskan

Kock till anstalten Viskan

28 oktober 2024